Vouwwagens Gent

Op zoek naar vouwwagens in de regio Gent? Welkom bij Camping Zorro!

Op zoek naar een campingcar om ermee op uit te trekken op jouw volgende kampeervakantie? Bij Camping Zorro te Kampenhout vind je een kwalitatief en ruim aanbod aan vouwwagens van de merken Trigano en Raclet.

Camping Zorro is marktleider in de verkoop van vouwwagens in Gent en omstreken. Campingklanten kunnen genieten van een garantietermijn van 2 jaar voor nieuwe én tweedehands campingcars. In onze ruime campingshowroom tonen we jou graag alle vouwwagens, waaronder onze exclusieve modellen.

Camping Zorro - Marktleider in vouwwagens


Een vouwwagen kopen in de regio Gent?

Dankzij een jarenlange samenwerking met de merken Trigano en Raclet, bouwden we een sterke expertise op in campingcars. We weten perfect welke soort vouwwagen bij welk type kampeervakantie past. In samenwerking met Raclet ontwikkelden we daarnaast twee exclusieve vouwwagens: Raclet Villanova Tune en Raclet Livorno.

Onze vouwwagens garanderen gemiddeld 20 jaar kampeerplezier en blinken uit in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast hebben we een groot aanbod tweedehands campingcars, die telkens aan een strenge check-up worden onderworpen. Je geniet telkens van een garantietermijn van 2 jaar. 

Ben je op zoek naar vouwwagen onderdelen in de regio Gent? In onze kampeerwinkel vind je alle kampeerbenodigdheden zoals een camping wc, camping gasflessen en kampeerkeukens


Vouwwagens Raclet

De campingcars van Raclet kenmerken zich door kwaliteit in opzethandeling, slaapcomfort, opbergruimte, kookplezier en duurzaamheid. Onze twee bestverkopende modellen binnen Raclet zijn: 

  • Raclet Safari: de ruimste campingcar in ons gamma. Perfect voor een kampeervakantie met het hele gezin.
  • Raclet Villanova Tune: een meer compacte vouwwagen die gemakkelijker op te zetten is. Dit model van Raclet werd in samenwerking met Camping Zorro ontwikkeld.Vouwwagens Trigano

De vouwwagens van Trigano hebben doorgaans een grote opslagruimte en zijn gekend omwille van een groot slaapcomfort. Een erg populair model is de Trigano Odyssee. Deze vouwwagen zet je in slechts 5 minuten tijd op en beschikt over bedden met dubbele lattenbodem. 


Liever een tweedehands vouwwagen van Camping Zorro?

Wij hebben altijd een 30-tal occasie vouwwagens op voorraad. Onze occasies hebben allemaal een kwaliteitscontrole ondergaan en zijn hersteld waar nodig!


Reparatie vouwwagen

Een reparatie aan jouw campingcar nodig? Camping Zorro voert alle herstellingen probleemloos uit.

Naast de verkoop van campingcars hebben we ook een hersteldienst bij Camping Zorro. Voer je de herstelling liever zelf uit? In onze kampeerwinkel vind je alle vouwwagen onderdelen terug. 


Historiek van Camping Zorro

Tot het midden van de jaren 60 bracht Sylvain Lambrechts waterdichte vesten en broeken aan de man. Toen het kamperen enige tijd later opkwam begonnen zij in 1965 met een speciaalzaak. Als ze aan hun 6 kinderen vroegen hoe de zaak moest heten, was hun antwoord snel gevonden, Camping Zorro! Zorro was in die tijd het televisie-idool voor de kinderen.

Toen ze in het begin van de jaren 70 begonnen met campingcars zorgde dat voor een enorme boost. In die periode verkochten ze ook veel plooicaravans van het gekende merk Casita.

Later zijn ze zich meer gaan specialiseren in campingcars. De jarenlange samenwerking met het topmerk Raclet en de ervaring die ze door de jaren hadden opgedaan resulteerde in het lanceren van twee exclusieve types campingcar. Het junior- en seniormodel en de Tune.

De creatie ervan was het werk van dochter Ria Lambrechts die, samen met haar man Luc, vanaf 2001 de zaken beheert.

Vouwwagens camping zorro


Recensies over Camping Zorro


Alles wat de kamperende mens nodig heeft is daar voor handen, voeg daar een voorbeeldige bediening aan toe plus de nodige kennis van zaken en je kan alles catalogeren onder de noemer camping Zorro de speciaalzaak bij uitstek. Doe zo verder!

- Thierry VanhoutteVia de leverancier bij camping Zorro terecht gekomen voor een Side porch die hier in Nederland niet meer te verkrijgen was. Camping Zorro heeft hem bij wijze van uitzondering opgestuurd naar Nederland. Achteraf bleek het een demomodel te zijn met wat gebreken. Na een mailtje naar camping Zorro kreeg ik direct 30% van het aankoopbedrag terug gestort. Ik vind de service van camping Zorro helemaal top!!

- Desiree MeyerVeelgestelde vragen

Kan ik met een campingcar ook in de winter gaan kamperen?

Campingcars worden meestal aangeschaft om de zomervakantie mee door te brengen. Dit wil echter niet zeggen dat je er niet mee weg kan als het wat minder warm is. Omwille van het feit dat je niet op de grond ligt, heb je ook minder last van de kou in tegenstelling tot een tent. Over het algemeen trekt men er met de campingcar op uit van april tot september.


Hoe snel mag ik rijden met een campingcar?

Met een campingcar kan je overal het normale verkeer volgen zonder problemen. In Frankrijk op de autostrade is bijvoorbeeld 130km/u toegelaten en veilig!

In Nederland en Duitsland zijn er wel beperkingen voor het rijden met een aanhanger.


Betaal je extra péage in Frankrijk voor een campingcar?

Neen. Je betaalt hetzelfde tarief als een normale wagen in tegenstelling tot wanneer je een caravan trekt.


Heb ik een zware motor nodig om een campingcar te kunnen trekken?

Neen. Het leeggewicht van de campingcars schommelt rond 380kg. Een gewicht dat bijna alle wagens kunnen trekken zonder problemen. Bij een caravan is dit, omwille van het hoge gewicht, niet zo. Hou er wel rekening mee dat bepaalde milieuvriendelijke wagens niks mogen trekken, ondanks het feit dat de motor dit wel aankan. Voor meer info raadpleegt U best uw garagehouder.


Moet ik naar de technische controle met een campingcar?

Neen. Een aanhangwagen dient pas gekeurd te worden vanaf een gewicht van 750kg. Met een caravan moet dit meestal wel.


Moet je voor een campingcar te trekken een speciaal rijbewijs hebben?


Neen. Iedereen in het bezit van een normaal autorijbewijs mag met een campingcar rijden! Bij een caravan heb je dit wel nodig.Nu een vouwwagen kopen bij Camping Zorro in de regio Gent?

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x