RACLET SAFARI (GL) 2023

De Raclet Safari is de ruimste vouwwagen in het gamma. Standaard voorzien van 2 grote bedden en uitgerust met lattenbodems.

De Safari heeft een zeer grote voortent die plaats biedt aan gezinnen tot 8 personen!


Kenmerken Raclet Safari:

  • Opzetten inclusief voortent in dertig minuten met de handige boogconstructie in de voortent. Voor een kort verblijf kan een zonneluifel (optie) direct aan de cabine geplaatst worden in vijf minuten.
  • Grote slaapkamers, twee bedden 165 x 200 cm met lattenbodem, met ventilatieramen en afsluitbaar. Beide slaapcompartimenten zijn af te sluiten met muggengaas.
  • Voorzien van een Alko-as en rem-installatie voor een aangenaam rijgedrag.
  • Safari GL heeft een verplaatsbare keukenblok met 3 kookpitten.
  • Oppervlakte van maar liefst 29 m² met veel lichtinval en een grote leefruimte.

Contacteer Camping Zorro


Gegevens


Safari STDSafari GL
PrijsVanaf € 9.550Vanaf € 10.585
Bouwjaar20232023


Technische gegevens


Safari STDSafari GL
Totale Lengte330 cm375 cm
Breedte144 cm144 cm
Totale hoogte130 cm130 cm
Gewicht420 kg460 kg
Max. toelaatbaar gewicht750 kg750 kg


Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze showroom te Kampenhout. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier of via 016/65 00 48. 


RACLET SAFARI (GL) 2023

RACLET LIVORNO (BOX) 2023

De Raclet Livorno is ons best verkochte familiemodel. De Livorno is door ons ontworpen en wordt speciaal voor ons bij Raclet gemaakt. Door onze ervaring en die van onze klanten, vonden we dat het standaard Raclet- gamma een model miste. De voortent van de Livorno is kleiner dan van de Safari.

Lees meer keyboard_arrow_right

RACLET PANAMA UP (GL) 2023

Met de Panama UP (GL) van Raclet heb je altijd binnen twee minuten je slaapplek klaar. Hij is te koop met en zonder keukenblok. De Panama UP (GL) is gemaakt voor twee personen, maar is ook aan te passen tot een gezinsvouwwagen. Compleet met de vaste basistent staat de Panama UP in tien minuten.

Lees meer keyboard_arrow_right

RACLET SOLENA 2023

De Solena is makkelijk op te zetten, binnen vijf minuten hebt u een bed voor uitstapjes en is hij uit te breiden voor grote reizen. Omdat de Solena uitgerust is met een bagagerek kan je ook makkelijk fietsen mee op reis nemen. De Solena is een complete tweepersoons vouwwagen met luifel, lattenbodem en vast deksel inbegrepen.

Lees meer keyboard_arrow_right

TRIGANO ITINEA (GL) 2023

Met de Trigano Itinea geniet u van kamperen in luxe. De Itinea biedt prestaties van hoge kwaliteit voor een vakantie die aan al uw wensen voldoet. Buitengewoon comfortabel en elegant en bovendien snel op te zetten.

Lees meer keyboard_arrow_right

TRIGANO ODYSSÉE (GL) 2023

De Trigano Odyssée is een vouwwagen die enorm snel op staat. Het geheel vraagt slechts 5 minuten om op te stellen. Omdat deze vouwwagen uitgerust is met 2 lattenbodems is het slaapcomfort ook verzekerd. Zelfs bij nat weer houdt u de voeten droog met het geïntegreerd grondzeil dat met een rits bevestigd wordt. Eventueel is deze vouwwagen nog uit te breiden met een luifel, een extra slaaptent en een ondertent.

Lees meer keyboard_arrow_right

TRIGANO GALLEON 310 (BOX/GL) 2023

De Galleon 310 is een van de ruimste en meest comfortabele modellen. De Galleon biedt plek voor het hele gezin en weet u te verleiden door zijn moderne inrichting en eenvoudige montage. Dankzij de grote ramen, baadt de zeer grote leefruimte van meer dan 3 m diep in het natuurlijke licht.

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x