Vouwwagens Kampenhout

Op zoek naar een vouwwagen om ermee op uit te trekken op jouw volgende kampeervakantie? Bij Camping Zorro te Kampenhout vind je een kwalitatief en ruim aanbod aan (tweedehandse) vouwwagens van de merken Trigano en Raclet.

Marktleider in de verkoop van vouwwagens in Kampenhout

Camping Zorro is marktleider in de verkoop van vouwwagens. Campingklanten kunnen genieten van een garantietermijn van 2 jaar voor nieuwe én tweedehands vouwwagens. In onze ruime campingshowroom tonen we jou graag alle vouwwagens, waaronder onze exclusieve modellen. Dankzij een jarenlange samenwerking met de merken Trigano en Raclet, bouwden we een sterke expertise op in vouwwagens. We weten perfect welke soort vouwwagen bij welk type kampeervakantie past.

Onze vouwwagens garanderen gemiddeld 20 jaar kampeerplezier en blinken uit in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast hebben we een groot aanbod tweedehands vouwwagens, die telkens aan een strenge check-up worden onderworpen. Je geniet telkens van een garantietermijn van 2 jaar.

Vouwwagens Raclet

De vouwwagens van Raclet kenmerken zich door kwaliteit in opzethandeling, slaapcomfort, opbergruimte, kookplezier en duurzaamheid. Ons populairste model is Raclet Safari: de ruimste vouwwagen in ons gamma. Perfect voor een kampeervakantie met het hele gezin.

Vouwwagens Trigano

De vouwwagens van Trigano hebben doorgaans een grote opslagruimte en zijn gekend omwille van een groot slaapcomfort. Een erg populair model is de Trigano Odyssee. Deze vouwwagen zet je in slechts 5 minuten tijd op en beschikt over bedden met dubbele lattenbodem. 

Onderdelen voor jouw vouwwagen in Kampenhout

In onze kampeerwinkel vind je alle kampeerbenodigdheden zoals een camping wc, camping gasflessen en kampeerkeukens.

Vouwwagens Kampenhout.

Liever een tweedehandse vouwwagen in Kampenhout?

Bij Camping Zorro hebben we altijd een uitgebreid assortiment tweedehands vouwwagens op voorraad. Deze vouwwagens ondergaan een grondige kwaliteitscontrole en worden indien nodig gerepareerd. Daarom bieden we op de meeste tweedehands vouwwagens een garantie van 2 jaar, dezelfde garantie als op nieuwe vouwwagens. Onze prijzen beginnen al vanaf €1000. De prijs van een tweedehands vouwwagen wordt voornamelijk bepaald door verschillende factoren, zoals de staat van het tentdoek, de leeftijd, de opzetmethode en het type vouwwagen. Ook het slaapcomfort speelt een grote rol, zoals de grootte van de bedden en de aanwezigheid van een lattenbodem.

Actueel aanbod in onze winkel

Vanwege ons uitgebreide en voortdurend wisselende aanbod kunnen we onze website niet altijd up-to-date houden met betrekking tot tweedehands vouwwagens. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via onze contactpagina of een bezoek brengen aan onze winkel.

Flexibele bestellingen

Bij Camping Zorro kun je op elk moment van het jaar een vouwwagen bestellen voor jouw volgende vakantie. Een voorschot van 15% van het totale bedrag is voldoende, en je kunt zelf de leverdatum bepalen. Gedurende de wachttijd blijft de vouwwagen kosteloos bij ons gestald.

Particuliere aankopen en onze service

Het kan voorkomen dat sommige mensen op zoek zijn naar particuliere tweedehands vouwwagens in de veronderstelling dat ze zo goedkoper uit zijn. Maar dat is niet altijd het geval. Het ontbreken van een betrouwbaar aanspreekpunt bij eventuele problemen kan een nadeel zijn. Als winkel in Kampenhout kennen wij onze klanten ook na de verkoop en staan we klaar om te helpen.

Garantie en eigendomsoverdracht

Een belangrijke opmerking is dat garantie op een tweedehands vouwwagen niet overdraagbaar is op derden. De garantie die wij bieden op onze vouwwagens is persoonsgebonden en geldt niet voor andere eigenaren.

Ik heb interesse in een tweedehandse vouwwagen!

Voor meer informatie nodigen wij jou graag uit in onze showroom te Kampenhout of neem contact op voor meer informatie rond onze vouwwagens.

Vouwwagen repareren in Kampenhout

Zoek je een reparatie aan jouw vouwwagen? Bij Camping Zorro zorgen we voor alle benodigde herstellingen zonder gedoe. Naast verkoop bieden we ook een professionele hersteldienst. Maar als je de herstelling liever zelf wilt uitvoeren, ben je bij onze kampeerwinkel aan het juiste adres. Hier vind je een ruim assortiment vouwwagen onderdelen, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de nodige reparaties. Wat je ook kiest, wij staan altijd klaar om je te helpen jouw kampeeravontuur zo soepel mogelijk te laten verlopen. Contacteer onze hersteldienst.

Vouwwagens in Kampenhout.

Veel gestelde vragen over vouwwagens in Kampenhout

Kan ik met een vouwwagen ook in de winter gaan kamperen?

Vouwwagens zijn in de eerste plaats ontworpen voor kamperen tijdens de warmere seizoenen, maar ze bieden doorgaans betere beschutting tegen kou dan een gewone tent. Hierdoor kun je met een vouwwagen kamperen in het voor- en najaar, afhankelijk van je persoonlijke comfortniveau. Over het algemeen kiezen mensen voor vouwwagenkamperen tussen april en september.

Hoe snel mag ik rijden met een vouwwagen in Kampenhout?

Met een vouwwagen kun je in het algemeen het normale verkeer volgen zonder problemen. De snelheidslimieten kunnen echter variëren afhankelijk van het land en de weg. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de lokale verkeersregels en snelheidslimieten. In sommige landen kunnen er specifieke beperkingen gelden voor het rijden met een aanhanger.

Moet ik extra tol betalen voor een vouwwagen in bepaalde landen?

In de meeste gevallen betaal je dezelfde tolkosten als voor een gewone personenauto wanneer je met een vouwwagen reist. Dit in tegenstelling tot het trekken van een caravan, waarbij soms extra kosten in rekening worden gebracht.

Heb ik een krachtige auto nodig om een vouwwagen te trekken?

Nee, vouwwagens hebben over het algemeen een leeggewicht van ongeveer 380 kg, wat de meeste auto's zonder problemen kunnen trekken. Het is echter belangrijk om te controleren of jouw voertuig voldoende trekkracht heeft en om de aanbevelingen van de autofabrikant op te volgen. Sommige milieuvriendelijke voertuigen mogen mogelijk geen aanhanger trekken, ongeacht de motorcapaciteit.

Moet ik mijn vouwwagen laten keuren voor technische controle?

Nee, vouwwagens vallen doorgaans niet onder de verplichte technische keuring, aangezien ze meestal een leeggewicht hebben dat onder de 750 kg ligt. Dit kan echter variëren afhankelijk van de lokale regelgeving, dus het is raadzaam om de specifieke voorschriften in jouw regio te raadplegen.

Heb ik een speciaal rijbewijs nodig om een vouwwagen te trekken?

Nee, in de meeste gevallen mag iedereen met een normaal autorijbewijs een vouwwagen trekken. Er is geen speciaal rijbewijs vereist. Dit in tegenstelling tot het trekken van een caravan, waarvoor soms wel een apart rijbewijs nodig is, afhankelijk van het gewicht van de caravan en de regelgeving in jouw land.

Meer informatie ontvangen

Volg onze vouwwagens via Facebook of Instagram.

Vouwwagens Kampenhout
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x