Tweedehands vouwwagens


Wij hebben altijd een mooi gamma tweedehands vouwwagens op voorraad. Onze tweedehands vouwwagens hebben allemaal een kwaliteitscontrole ondergaan en zijn hersteld waar nodig! Daarom geven wij op de meeste tweedehands vouwwagens een garantie van 2 jaar, hetzelfde als op de nieuwe vouwwagens. De prijzen beginnen vanaf €1950.

De prijs wordt vooral bepaald door de staat van het tentdoek, de leeftijd, manier van opzetten, het type vouwwagen, ...

Ook het slaapcomfort van de vouwwagen speelt een grote rol zoals de grootte van de bedden, lattenbodem of niet...

Wegens het grote en constant wisselende aanbod is het niet mogelijk om onze website up to date te houden als het op tweedehands vouwwagens komt. Voor meer info kan u steeds terecht op onze contactpagina of in de winkel!

U kan op elk moment van het jaar een vouwwagen bestellen voor uw volgende vakantie. Een voorschot van 15% van het totale bedrag is voldoende. De leverdatum bepaalt u zelf, de vouwwagen blijft zolang gratis bij ons gestald.

Sommige mensen die een tweedehands vouwwagen zoeken, willen particulier kopen. Het idee is, dat ze dan goedkoper gesteld zijn...niets is minder waar. Hou er rekening mee dat u dan geen enkel aanspreekpunt hebt bij eventuele problemen.

Wij als winkel te Kampenhout, kennen onze klanten ook nog na de verkoop!

Er wordt op de particuliere markt ook al eens gezegd dat er nog garantie zit op een vouwwagen die ze verkopen. Dit klopt niet! De garantie die we geven op onze vouwwagens is klant gebonden en niet overdraagbaar aan derden.

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze showroom te Kampenhout. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier of via 016/65 00 48.  
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x