Tweedehands vouwwagens

Wij hebben altijd een 30-tal occasie vouwwagens op voorraad. Onze occasies hebben allemaal een kwaliteitscontrole ondergaan en zijn hersteld waar nodig!

Daarom geven wij op de meeste occasies een garantie van 2 jaar, hetzelfde als op de nieuwe vouwwagens. De prijzen beginnen vanaf €1000.

De prijs wordt vooral bepaald door de staat van het tentdoek, de leeftijd, manier van opzetten en het type vouwwagen. Ook het slaapcomfort speelt een grote rol. De grootte van de bedden, lattenbodem of niet...

Wegens het grote en constant wisselende aanbod is het niet mogelijk om onze website up to date te houden. Voor meer info kan u steeds terecht op onze contactpagina of in de winkel!

U kan op elk moment van het jaar een vouwwagen bestellen voor uw volgende vakantie. Een voorschot van 15% van het totale bedrag is voldoende. De leverdatum bepaalt u zelf, de vouwwagen blijft zolang gratis bij ons gestald.

Sommige mensen die een occasie vouwwagen zoeken, willen particulier kopen. Het idee is, dat ze dan goedkoper gesteld zijn...niets is minder waar. Hou er rekening mee dat u dan geen enkel aanspreekpunt hebt bij eventuele problemen.

Wij als winkel, kennen onze klanten ook nog na de verkoop!

Er wordt op de particuliere markt ook al eens gezegd dat er nog garantie zit op een vouwwagen die ze verkopen. Dit klopt niet! De garantie die we geven op onze vouwwagens is klant gebonden en niet overdraagbaar aan derden.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x