Vouwwagens

Al jarenlang zijn wij de marktleider op gebied van vouwwagens met een enorme keuze aan vouwwagens. Wij werken uitsluitend met 2 merken, Raclet en Trigano, omdat we vinden dat deze merken het meest geschikt zijn voor de Belgische markt. Deze vouwwagens bieden gemiddeld 20 jaar kampeerplezier voor een correcte prijs. Bij het gehele gamma geniet u van de gekende kwaliteit die ze in de fabriek in Mamers (Frankrijk) afleveren. Bovendien bieden we vouwwagens aan met flexibele afbetalingsplannen via leningen van Cofidis, Boris en Ria.

Ontdek onderaan een greep uit ons assortiment. Opgelet: onze website is niet altijd up-to-date. Om de nieuwste en meest kwalitatieve vouwwagens te garanderen aan onze klanten, kan ons aanbod veranderen. Bezoek onze winkel of contacteer ons om het volledige assortiment te ontdekken.

RACLET LIVORNO 2024

De Raclet Livorno is ons best verkochte familiemodel. De Livorno is door ons ontworpen en wordt speciaal voor ons bij Raclet gemaakt. Door onze ervaring en die van onze klanten, vonden we dat het standaard Raclet- gamma een model miste. De voortent van de Livorno is kleiner dan van de Safari.

Lees meer keyboard_arrow_right

RACLET SAFARI (GL) 2024

De Raclet Safari is de ruimste vouwwagen in het gamma. Standaard voorzien van 2 grote bedden en uitgerust met lattenbodems. Slaapruimte uit te breiden tot 8 personen.

Lees meer keyboard_arrow_right

RACLET SEQUOIA GL AIR 2024

NIEUW IN ONZE SCHOWROOM: Raclet Sequoia Air. De nieuwe Raclet Sequoia Air is ontworpen om een comfortabele en praktische kampeerervaring te bieden, of het nu gaat om een gezinsuitje of een outdooravontuur met vrienden. De vouwwagen past zich aan alle vakanties aan, of u nu elke dag verder reist of de hele vakantie op dezelfde plek blijft.

Lees meer keyboard_arrow_right

RACLET SOLENA 2024

Raclet Solena: binnen 5 min. opgezet, ideaal voor korte & lange reizen. Inclusief bagagerek voor fietsen, luifel, lattenbodem & vast deksel. Perfect voor twee.De Solena is een complete tweepersoons vouwwagen met luifel, lattenbodem en vast deksel inbegrepen.

Lees meer keyboard_arrow_right

TRIGANO ITINEA (GL) 2024

Met de Trigano Itinea geniet u van kamperen in luxe. De Itinea biedt prestaties van hoge kwaliteit voor een vakantie die aan al uw wensen voldoet. Buitengewoon comfortabel en elegant en bovendien snel op te zetten.

Lees meer keyboard_arrow_right

TRIGANO ODYSSÉE (GL) 2024

De Trigano Odyssée vouwwagen zet je in 5 min op, met 2 lattenbodems voor optimaal slaapcomfort. Dankzij het ritsbare grondzeil blijven voeten droog. Uitbreidbaar met luifel, slaaptent en ondertent voor meer ruimte en comfort.

Lees meer keyboard_arrow_right

TRIGANO GALLEON 310 (BOX/GL) 2024

De Trigano Galleon 310 is een van de ruimste en meest comfortabele modellen. De Galleon biedt plek voor het hele gezin en weet u te verleiden door zijn moderne inrichting en eenvoudige montage. Dankzij de grote ramen, baadt de zeer grote leefruimte van meer dan 3 m diep in het natuurlijke licht.

Lees meer keyboard_arrow_right

RACLET PANAMA UP (GL) 2024

Met de Raclet Panama Up heb je altijd binnen twee minuten je slaapplek klaar. Hij is te koop met en zonder keukenblok. De Panama UP (GL) is gemaakt voor twee personen, maar is ook aan te passen tot een gezinsvouwwagen. Compleet met de vaste basistent staat de Panama UP in tien minuten.

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x