Kampeerwinkel

U kan in onze kampeerwinkel te Kampenhout terecht voor een complete kampeeruitrusting! Van slaapzakken en tenten tot servies alsook alle technische benodigdheden voor caravan en mobilhomes. Ontdek bovendien onze showroom waar je een breed assortiment aan kampeermateriaal en vouwwagens kunt bekijken.

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09u30 – 18u00

Woensdag: 09u30 – 18u00

Donderdag: 09u30 – 18u00

Vrijdag: 09u30 – 18u00

Zaterdag: 09u30 – 17u00

Zondag: Gesloten

Locatie

Leuvensesteenweg 122, 1910 Kampenhout

Historiek van Camping Zorro

Tot het midden van de jaren 60 bracht Sylvain Lambrechts waterdichte vesten en broeken aan de man. Toen het kamperen enige tijd later opkwam begonnen zij in 1965 met een speciaalzaak. Als ze aan hun 6 kinderen vroegen hoe de zaak moest heten, was hun antwoord snel gevonden, Camping Zorro! Zorro was in die tijd het televisie-idool voor de kinderen.

Toen ze in het begin van de jaren 70 begonnen met vouwwagens zorgde dat voor een enorme boost. In die periode verkochten ze ook veel plooicaravans van het gekende merk Casita.

Later zijn ze zich meer gaan specialiseren in vouwwagens. De jarenlange samenwerking met het topmerk Raclet en de ervaring die ze door de jaren hadden opgedaan resulteerde in het lanceren van twee exclusieve types vouwwagens. Het junior- en seniormodel en de Livorno.

De creatie ervan was het werk van dochter Ria Lambrechts die, samen met haar man Luc, vanaf 2001 de zaken beheert.

Kampeerwinkel Camping Zorro.

Kampeerwinkel
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x