Camping Zorro Kampenhout

Op zoek naar campingcars? Welkom bij Camping Zorro Kampenhout!

Kamperen met het gezin? Op zoek naar een kampeerwinkel die je kwaliteit én een prima service verleent? Bij Camping Zorro helpen we je graag een geschikte vouwwagen en kampeermateriaal te vinden. 

Camping Zorro is een begrip in de campingwereld. Een échte specialist in vouwwagens en kampeermateriaal. Vandaag telt Camping Zorro meer dan 10.000 klanten. Belgen, maar ook Nederlanders en Fransen vinden vlot hun weg naar onze kampeerwinkel in Kampenhout.

Campingcars Camping Zorro Kampenhout

Kampeerwinkel én familiebedrijf Camping Zorro 

Camping Zorro is een familiebedrijf in Kampenhout dat zijn oprichting kende in 1965. Dankzij onze ruime ervaring op de campingmarkt, ontwikkelden we een topassortiment van campingmateriaal en vouwwagens. 

Onze campingwinkel beschikt over een showroom waar we naast tenten, slaapzakken en ander kampeermateriaal ook onze vouwwagens uitstallen. Ons team helpt je met plezier bij jouw zoektocht naar alle kampeerbenodigdheden.

Showroom Camping Zorro


Historiek van Camping Zorro

Tot het midden van de jaren 60 bracht Sylvain Lambrechts waterdichte vesten en broeken aan de man. Toen het kamperen enige tijd later opkwam begonnen zij in 1965 met een speciaalzaak. Als ze aan hun 6 kinderen vroegen hoe de zaak moest heten, was hun antwoord snel gevonden, Camping Zorro! Zorro was in die tijd het televisie-idool voor de kinderen.

Toen ze in het begin van de jaren 70 begonnen met campingcars zorgde dat voor een enorme boost. In die periode verkochten ze ook veel plooicaravans van het gekende merk Casita.

Later zijn ze zich meer gaan specialiseren in campingcars. De jarenlange samenwerking met het topmerk Raclet en de ervaring die ze door de jaren hadden opgedaan resulteerde in het lanceren van twee exclusieve types campingcar. Het junior- en seniormodel en de Tune.

De creatie ervan was het werk van dochter Ria Lambrechts die, samen met haar man Luc, vanaf 2001 de zaken beheert.

Camping Zorro


Welke vouwwagens vind je bij Camping Zorro

Op zoek naar een nieuwe of tweedehands campingcarCamping Zorro is marktleider in de verkoop van vouwwagens.

We verkopen vouwwagens van Trigano en Raclet. In samenwerking met Raclet ontwikkelden we ook twee exclusieve modellen: Raclet Villanova Tune en Raclet Livorno. Zowel voor nieuwe als tweedehands vouwwagens bieden we een garantietermijn van 2 jaar.

In ons herstelatelier buigen we ons graag over het onderhoud van jouw campingcar. Sleutel je liever zelf aan jouw vouwwagen? In onze kampeerwinkel beschikken we ook over alle losse onderdelen.


Liever een tweedehands vouwwagen van Camping Zorro?

Wij hebben altijd een 30-tal occasie vouwwagens op voorraad. Onze occasies hebben allemaal een kwaliteitscontrole ondergaan en zijn hersteld waar nodig!


Welke kampeerartikelen vind je bij Camping Zorro Kampenhout?

Vertrek je binnenkort op kampeervakantie? In de gezellige en ruime showroom van Camping Zorro vind je alles wat te maken heeft met kamperen.

In onze campingwinkel vind je onder meer tenten, slaapzakken, rugzakken, kampeerservies en campingtoiletten. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een sterke selectie kampeermerken met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. We bieden onder meer kampeerartikelen aan van de merken Lafuma Mobilier, Nomad, Campingaz en Thetford.


Camping Zorro werkt duurzaam

Als kampeerliefhebbers hebben we uiteraard een groot hart voor de natuur. We recycleren per jaar ongeveer 10.000 kilo karton en papier, met behulp van een kartonpers. Hiermee draagt Camping Zorro Kampenhout zijn steentje bij aan het verminderen van de afvalberg.

Meer weten over onze kampeerwinkel?

Duurzaam camping zorro


Recensies over Camping Zorro


Alles wat de kamperende mens nodig heeft is daar voor handen, voeg daar een voorbeeldige bediening aan toe plus de nodige kennis van zaken en je kan alles catalogeren onder de noemer camping Zorro de speciaalzaak bij uitstek. Doe zo verder!

- Thierry VanhoutteVia de leverancier bij camping Zorro terecht gekomen voor een Side porch die hier in Nederland niet meer te verkrijgen was. Camping Zorro heeft hem bij wijze van uitzondering opgestuurd naar Nederland. Achteraf bleek het een demomodel te zijn met wat gebreken. Na een mailtje naar camping Zorro kreeg ik direct 30% van het aankoopbedrag terug gestort. Ik vind de service van camping Zorro helemaal top!!

- Desiree MeyerVeelgestelde vragen

Kan ik met een campingcar ook in de winter gaan kamperen?

Campingcars worden meestal aangeschaft om de zomervakantie mee door te brengen. Dit wil echter niet zeggen dat je er niet mee weg kan als het wat minder warm is. Omwille van het feit dat je niet op de grond ligt, heb je ook minder last van de kou in tegenstelling tot een tent. Over het algemeen trekt men er met de campingcar op uit van april tot september.


Hoe snel mag ik rijden met een campingcar?

Met een campingcar kan je overal het normale verkeer volgen zonder problemen. In Frankrijk op de autostrade is bijvoorbeeld 130km/u toegelaten en veilig!

In Nederland en Duitsland zijn er wel beperkingen voor het rijden met een aanhanger.


Betaal je extra péage in Frankrijk voor een campingcar?

Neen. Je betaalt hetzelfde tarief als een normale wagen in tegenstelling tot wanneer je een caravan trekt.


Heb ik een zware motor nodig om een campingcar te kunnen trekken?

Neen. Het leeggewicht van de campingcars schommelt rond 380kg. Een gewicht dat bijna alle wagens kunnen trekken zonder problemen. Bij een caravan is dit, omwille van het hoge gewicht, niet zo. Hou er wel rekening mee dat bepaalde milieuvriendelijke wagens niks mogen trekken, ondanks het feit dat de motor dit wel aankan. Voor meer info raadpleegt U best uw garagehouder.


Moet ik naar de technische controle met een campingcar?

Neen. Een aanhangwagen dient pas gekeurd te worden vanaf een gewicht van 750kg. Met een caravan moet dit meestal wel.


Moet je voor een campingcar te trekken een speciaal rijbewijs hebben?

Neen. Iedereen in het bezit van een normaal autorijbewijs mag met een campingcar rijden! Bij een caravan heb je dit wel nodig.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x