Marktleider in vouwwagens

Alles wat je nodig hebt om te kamperen vind je bij Camping Zorro. Alle mogelijk denkbare kampeerspullen zijn in het assortiment te vinden, zo verkopen wij kampeerstoelen, koelboxen, kooktoestellen, kampeertafels, tenttapijten, slaapzakken, luchtbedden en sanitair benodigdheden, dit aan scherpe prijzen.

Speciaal voor vouwwagens heeft Camping Zorro een werkplaats voor o.a. onderhoud, montage van accessoires en reparaties bij schade. 

Ruim 59 jaar beschikt Camping Zorro over een eigen naaiatelier in de winkel. Hier worden reparaties en aanpassingen uitgevoerd aan o.a. tenten, voortenten, vouwwagens, luifels,...

Op zoek naar een vouwwagen?

Camping Zorro

touch_app

Waardebon

Koop hier je waardebon online.

group

Tweedehands

Wij hebben altijd een 30-tal occasie vouwwagens op voorraad.

RACLET LIVORNO 2024

De Raclet Livorno is ons best verkochte familiemodel. De Livorno is door ons ontworpen en wordt speciaal voor ons bij Raclet gemaakt. Door onze ervaring en die van onze klanten, vonden we dat het standaard Raclet- gamma een model miste. De voortent van de Livorno is kleiner dan van de Safari.

Lees meer keyboard_arrow_right

RACLET SAFARI (GL) 2024

De Raclet Safari is de ruimste vouwwagen in het gamma. Standaard voorzien van 2 grote bedden en uitgerust met lattenbodems. Slaapruimte uit te breiden tot 8 personen.

Lees meer keyboard_arrow_right

TRIGANO ODYSSÉE (GL) 2024

De Trigano Odyssée is een vouwwagen die enorm snel op staat. Het geheel vraagt slechts 5 minuten om op te stellen. Omdat deze vouwwagen uitgerust is met 2 lattenbodems is het slaapcomfort ook verzekerd. Zelfs bij nat weer houdt u de voeten droog met het geïntegreerd grondzeil dat met een rits bevestigd wordt. Eventueel is deze vouwwagen nog uit te breiden met een luifel, een extra slaaptent en een ondertent.

Lees meer keyboard_arrow_right

RACLET PANAMA UP (GL) 2024

Met de Panama UP (GL) van Raclet heb je altijd binnen twee minuten je slaapplek klaar. Hij is te koop met en zonder keukenblok. De Panama UP (GL) is gemaakt voor twee personen, maar is ook aan te passen tot een gezinsvouwwagen. Compleet met de vaste basistent staat de Panama UP in tien minuten.

Lees meer keyboard_arrow_right

Kampa Brighton 3 Koepeltent - € 79,95

Kampa Brighton 3 Tunneltent met stokken, 3 personen Deze compacte tent zit vol met handige functies: verstelbare afspanningspunten, sterke Dynaflex glasvezelstokken en ventilatieopeningen aan de achterkant. De ideale tent als je aan het rondtrekken bent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Safarica Indian Hills 360 AIR - € 925,00

Met de Safarica Indian Hills 360 Air tunneltent brengt u comfort en luxe naar de camping. Deze Safarica tunneltent heeft slaapplekken voor 4 tot 5 personen.

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x