Koelboxen

Thermo-elektrische koelbox

Een thermo-elektrische koelbox gebruik je in de auto, omdat deze doorgaans werkt op 12 volt. Sommige koelboxen gebruik je ook op 230 volt. Zorg dat de producten in de thermo-elektrische koelbox al wat kouder zijn. Aangezien de koelbox tot 20 °C ten opzichte van de buitentemperatuur koelt, haal je bij tropische temperaturen geen ijskoude fles drinken uit de koelbox.

 • Licht van gewicht.
 • Vaak voordelig in de aanschaf.
 • De koelbox is niet geruisloos.


Hybride koelbox

Het woord hybride staat voor een kruising tussen twee soorten. Bij een hybride koelbox die werkt op 230 volt en 12 volt betekent dit het volgende: op 230 volt is deze koelbox een compressor koelbox, en op 12 volt een thermo-elektrische koelbox. Je bent met deze koelbox op de camping en onderweg dus altijd verzekerd van een lekker koel drankje.


 • Werkt op 230 volt en 12 volt, dus zowel op de camping als onderweg te gebruiken
 • Erg geschikt voor vakanties in warme landen
 • Op 230 volt snel op temperatuur, ook ongekoeld eten of drinken wordt koud in deze koelbox
 • Na uitschakeling van de koelbox blijven producten nog lang koel


Absorptie koelbox

Je gebruikt de absorptie koelbox op iedere plek die je wilt. Hij werkt namelijk op verschillende energiebronnen: 12 volt, 230 volt of gas. Houd altijd de achterkant vrij, zodat de warme lucht uit de koelbox kan ontsnappen. Zet hem daarnaast altijd op een vlakke ondergrond. Een absorptie koelbox koelt tot 25 graden onder de omgevingstemperatuur.

 • Maakt weinig geluid.
 • Koelt tot 25 graden onder de omgevingstemperatuur.
 • Stroomverbruik vrij hoog.


Compressor koelbox

Een compressor koelbox gebruik je in de auto, camper of caravan. De koelbox werkt namelijk op 12, 24 of 230 volt. De koelbox koelt op een constante temperatuur. De omgevingstemperatuur heeft immers geen invloed op de temperatuur in de koelbox. De compressor koelbox koelt en vriest.

 • Onafhankelijk van de omgevingstemperatuur.
 • Vriest.
 • Relatief laag stroomverbruik.


Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom.

Niet gevonden wat u zocht? Neem gerust contact met ons op.


Mestic Thermo-elektrisch MTEC-25 AC/DC

Koelbox thermo-elektrisch MTEC-25 AC/DC Deze Mestic thermo-elektrische koelbox is met zijn gewicht van slechts 4 kg ideaal voor dagjes weg. Hij koelt tot 20 °C onder de omgevingstemperatuur en is daardoor ook geschikt voor vakantiebestemmingen met milde temperaturen. Zowel onderweg als op de bestemming houdt de MTEC-25 tot 23 L inhoud koel.

Lees meer keyboard_arrow_right

Mestic Thermo-elektrisch MTEC-28 AC/DC

Koelbox thermo-elektrisch MTEC-28 AC/DC Op zoek naar een lichtgewicht koelbox om mee te nemen tijdens dagjes weg? Dan is deze Mestic thermo-elektrische koelbox de ideale keus! Hij koelt tot 20 °C onder de omgevingstemperatuur en is daardoor ook geschikt voor vakantiebestemmingen met milde temperaturen. De MTEC-28 houdt tot 26 L inhoud koel, zowel onderweg als op de bestemming.

Lees meer keyboard_arrow_right

Mestic Hybride MHC-40 AC/DC

Koelbox hybride MHC-40 AC/DC Rijd jij tijdens de vakanties graag de zon tegemoet? Dan is de Mestic hybride koelbox ideaal! Zowel onderweg als op de bestemming houdt de MHC-40 tot 42 L inhoud koel. Met de 12 V aansluiting koelt hij tot 20 °C onder de omgevingstemperatuur. Op 230 V kan de koelbox zelfs vriezen.

Lees meer keyboard_arrow_right

Mestic Absorptie MAC-40 AC/DC/30mbar

Koelbox absorptie MAC-40 AC/DC 30mbar De Mestic absorptie koelbox geeft je optimale vrijheid. Is er geen netspanning in de buurt? Geen probleem! Met de MAC-40 schakel je naast 12 V en 230 V eenvoudig over op gas.

Lees meer keyboard_arrow_right

Mestic Compressor MCC-25 AC/DC

Koelbox compressor MCC-25 AC/DC Koel of vries eet- en drinkwaren onafhankelijk van de omgevingstemperatuur. Het kan met een krachtige Mestic compressorkoelbox! De MCC-25 houdt zowel onderweg als op de bestemming tot 25 L inhoud koel.

Lees meer keyboard_arrow_right

Mestic Compressor MCC-35 AC/DC

Koelbox compressor MCC-35 AC/DC Wil je eet- en drinkwaren koelen of vriezen, onafhankelijk van de omgevingstemperatuur? Kies dan voor een krachtige Mestic compressorkoelbox.

Lees meer keyboard_arrow_right

Mestic Compressor MCCHD-45 AC/DC

Koelbox compressor MCCHD-45 AC/DC Zoek jij een koelbox die kan koelen én vriezen, onafhankelijk van de omgevingstemperatuur? Een koelbox om mee te nemen op avontuurlijke vakanties? De Mestic MCCHD-45 compressorkoelbox houdt zowel onderweg als op de bestemming tot 43 L inhoud koel.

Lees meer keyboard_arrow_right

Dometic CombiCool ACX3 40

De Dometic CombiCool ACX3 40 is een absorptiekoelbox die jouw drankjes koel houdt, waar je ook bent. Omdat de box een absorptie koeltechniek heeft, werkt hij op 12 en 230 volt. Zo gebruik je hem dus in de auto en in huis of de camping.

Lees meer keyboard_arrow_right

Dometic CombiCool ACX3 40G

U hebt een droomplek gevonden, maar u kunt er niet met uw voertuig komen en er is ook geen netspanning voorhanden... Maak u geen zorgen, de CombiCool ACX3-absorptiekoelboxen van Dometic geven u maximale vrijheid bij het kiezen van uw kampeerplek

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x