Vango Tryfan 200 Trekkingtent - € 205,00

*PROMO*

Normaal € 340,00

Nu € 205,00

PRODUCTBESCHRIJVING

De tent heeft verschillende ventilatieopeningen en grote openingsdetails. Beide ingangen naar het interieur kunnen volledig worden gebruikt als gaas- en privacyschermen. Aan het hoofd- en voeteneinde kan de binnentent volledig of via een gaasraam worden geopend voor een betere ventilatie. Met de 4 ritsen aan beide zijden van de buitenstof kunnen deze gedeelten zelfs volledig naar buiten worden geopend, van onder naar boven of van boven naar beneden. 4 aluminium bogen zorgen voor optimale ruimte en aangename stahoogte binnen en voor twee grote vestibules. Eén zijde van de buitentent is multi-variabel (open van links naar rechts, vice versa of kan worden weergegeven als zonnescherm).

Details

  • Grote zijopeningen
  • PowerLite 7001-T6 aluminium stokken zijn licht, compact en duurzaam
  • Ventilatie aan de binnenkant met rits - kies zelf wanneer u de luchtstroom wilt vergroten en tegelijkertijd insecten buiten wilt houden
  • Dankzij het ingebouwde oog op het deurelement kunt u bijvoorbeeld een wandelstok gebruiken om de deur op te zetten tot een klein afdakje. Ideaal om bij slecht weer buiten de tent te koken.
  • Het lichtgewicht 70D polyester grondzeil garandeert waterdichtheid en duurzaamheid
  • Binnentent van ademend polyester, laat condenswater ontsnappen en zorgt voor een comfortabele nachtrust. Ripstop versterkingen verhogen de duurzaamheid.
  • Zachte metalen armleuning - stabiel en betrouwbaar frame


EIGENSCHAPPEN

Soort personententenKoepeltent
CampingtentenApsis opbergruimte
CampingtentenBijzonderheden
CampingtentenStangenstelsel
CampingtentenMateriaal bodem
Gewicht3,6 kg
Waterkolom tent3000 mm
Aantal personen2-persoons tent
Maten (LxBxH)240 x 250 x 122 cm
Verzendmaat (LxBxH)50 x 18 x 20 cmVoor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze showroom te Kampenhout. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier of via 016/65 00 48. 


Vango Tryfan 200 Trekkingtent  -  € 205,00

Trigano Cherokee 350 - € 189,00

De Cherokee wordt beschouwd als een Tipi. De tent heeft geen binnenkamer, dus u kunt de ruimte gebruiken zoals u wilt: installatie van veldbedden, meubels, spelletjes voor kinderen, … Door de hoogte van 2,5 m kunt u gemakkelijk staan in de tent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Vango Starav 200 Trekkingtent - € 185,00

De Vango Starav 200 lichtgewicht tunneltent beschikt over het Vango TBS Tension Band systeem. Hierdoor blijft de tent staan bij harde wind. De banden ondersteunen de stokken op drie plaatsen en voorkomen zijwaartse beweging.

Lees meer keyboard_arrow_right

Vango Tryfan 300 Trekkingtent - € 235,00

De Vango Tryfan 300 is een 1 persoonsbijzettent. De Tryfan heeft een grote binnenruimte met veel luchtventilatie, met 2 extra grote zijopeningen en opties voor gaasdeuren.

Lees meer keyboard_arrow_right

Vango Omega 250 Trekkingtent - € 219,00

De Vango Omega 250 lichtgewicht tunneltent voldoet aan de Europese standaard EN5912. Door de heldere ramen is er maximaal lichtinval en zicht.

Lees meer keyboard_arrow_right

Kampa Brighton 2 Koepeltent - € 69,95

Kampa Brighton 2 Tunneltent met stokken, 2 personen Deze compacte tent zit vol met handige functies: verstelbare afspanningspunten, sterke Dynaflex glasvezelstokken en ventilatieopeningen aan de achterkant. De ideale tent als je aan het rondtrekken bent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Kampa Brighton 3 Koepeltent - € 79,95

Kampa Brighton 3 Tunneltent met stokken, 3 personen Deze compacte tent zit vol met handige functies: verstelbare afspanningspunten, sterke Dynaflex glasvezelstokken en ventilatieopeningen aan de achterkant. De ideale tent als je aan het rondtrekken bent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Kampa Brighton 5 Koepeltent - € 149,00

Kampa Brighton 5 Tunneltent met stokken, 5 personen Deze compacte tent zit vol met handige functies: verstelbare afspanningspunten, sterke Dynaflex glasvezelstokken en ventilatieopeningen aan de achterkant. De ideale tent als je aan het rondtrekken bent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Safarica Cycloon M Pop Up Tent - € 119,00

De Safarica Cycloon M pop up tent voor 2 personen is eenvoudig op te gooien en is licht in gewicht. Door het lage gewicht is dit model makkelijk mee te nemen.

Lees meer keyboard_arrow_right

Safarica Laguna 210 Koepeltent - € 120,00

De Safarica Laguna 210 koepeltent heeft een handige zij-ingang en biedt genoeg leefruimte voor 3 personen. Dankzij het permanente ventilatiesysteem en de afsluitbare ramen slaapt u in een donkere en koele tent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Safarica Indian Hills 310 AIR - € 719,00

De Safarica Indian Hills 310 Air tunneltent biedt veel kampeercomfort. Deze Safarica tunneltent heeft opblaasbare tubes, waardoor deze makkelijk en snel op te zetten is. Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw kampeervakantie.

Lees meer keyboard_arrow_right

Safarica Indian Hills 360 AIR - € 925,00

Met de Safarica Indian Hills 360 Air tunneltent brengt u comfort en luxe naar de camping. Deze Safarica tunneltent heeft slaapplekken voor 4 tot 5 personen.

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x