Vango Omega 250 Trekkingtent - € 219,00

*PROMO*

Normaal € 355,00

Nu € 219,00

Product informatie

De Vango Omega 250 lichtgewicht tunneltent voldoet aan de Europese standaard EN5912. Door de heldere ramen is er maximaal lichtinval en zicht. De buiten- en binnentent zijn in één keer op te zetten en snel te verpakken. De deuren zijn regenwaterdicht waardoor regenwater niet naar binnenloopt wanneer de tent geopend is. Bij de binnentent zorgen binnenzakken ervoor dat spullen altijd dichtbij zijn. De O-vorm binnendeuren zorgen ervoor dat deze gemakkelijk met één hand te openen zijn. Aan de buitenkant van de tent zitten meerdere reflectiepunten waardoor de tent goed zichtbaar is. De scheerlijnen zijn oranje reflecterend waardoor de onderste helft goed zichtbaar is in het donker, om struikelen tegen te gaan.


Specificaties:

MerkVango
Aantal personen2 personen
Aantal slaapvertrekken1 slaapvertrek
Afmetingen leefruimte l x b in cm175 x 160 cm
Afmetingen slaapcabine l x b in cm215 x 140 cm
Afmetingen tent l x b in cm420 x 160 cm
Gewicht in kg4,1 kg
Hoogte achterkant in cm110 cm
Hoogte midden in cm120 cm
Hoogte voorkant in cm110 cm
Hoogte in cm120 cm
Materiaal binnententPolyester
Materiaal buitententPolyester
Materiaal grondzeilPolyester
Materiaal stokkenAluminium
Waterkolom3.000 mm
Grondzeil leefruimteInhaakbaar
Doekdikte buitentent gr/m²70D gr/m²
Waterkolom grondzeil6.000 mm
InclusiefAfspanbanden, Draagtas, Grondankers, Haringen, Scheerlijnen
SoortLichtgewicht tent, Trekkerstent, Tunneltent


 

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze showroom te Kampenhout. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier of via 016/65 00 48. 


Vango Omega 250 Trekkingtent  -  € 219,00

Trigano Cherokee 350 - € 189,00

De Cherokee wordt beschouwd als een Tipi. De tent heeft geen binnenkamer, dus u kunt de ruimte gebruiken zoals u wilt: installatie van veldbedden, meubels, spelletjes voor kinderen, … Door de hoogte van 2,5 m kunt u gemakkelijk staan in de tent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Vango Starav 200 Trekkingtent - € 185,00

De Vango Starav 200 lichtgewicht tunneltent beschikt over het Vango TBS Tension Band systeem. Hierdoor blijft de tent staan bij harde wind. De banden ondersteunen de stokken op drie plaatsen en voorkomen zijwaartse beweging.

Lees meer keyboard_arrow_right

Vango Tryfan 200 Trekkingtent - € 205,00

De tent heeft verschillende ventilatieopeningen en grote openingsdetails. Beide ingangen naar het interieur kunnen volledig worden gebruikt als gaas- en privacyschermen. Aan het hoofd- en voeteneinde kan de binnentent volledig of via een gaasraam worden geopend voor een betere ventilatie.

Lees meer keyboard_arrow_right

Vango Tryfan 300 Trekkingtent - € 235,00

De Vango Tryfan 300 is een 1 persoonsbijzettent. De Tryfan heeft een grote binnenruimte met veel luchtventilatie, met 2 extra grote zijopeningen en opties voor gaasdeuren.

Lees meer keyboard_arrow_right

Kampa Brighton 2 Koepeltent - € 69,95

Kampa Brighton 2 Tunneltent met stokken, 2 personen Deze compacte tent zit vol met handige functies: verstelbare afspanningspunten, sterke Dynaflex glasvezelstokken en ventilatieopeningen aan de achterkant. De ideale tent als je aan het rondtrekken bent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Kampa Brighton 3 Koepeltent - € 79,95

Kampa Brighton 3 Tunneltent met stokken, 3 personen Deze compacte tent zit vol met handige functies: verstelbare afspanningspunten, sterke Dynaflex glasvezelstokken en ventilatieopeningen aan de achterkant. De ideale tent als je aan het rondtrekken bent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Kampa Brighton 5 Koepeltent - € 149,00

Kampa Brighton 5 Tunneltent met stokken, 5 personen Deze compacte tent zit vol met handige functies: verstelbare afspanningspunten, sterke Dynaflex glasvezelstokken en ventilatieopeningen aan de achterkant. De ideale tent als je aan het rondtrekken bent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Safarica Cycloon M Pop Up Tent - € 119,00

De Safarica Cycloon M pop up tent voor 2 personen is eenvoudig op te gooien en is licht in gewicht. Door het lage gewicht is dit model makkelijk mee te nemen.

Lees meer keyboard_arrow_right

Safarica Laguna 210 Koepeltent - € 120,00

De Safarica Laguna 210 koepeltent heeft een handige zij-ingang en biedt genoeg leefruimte voor 3 personen. Dankzij het permanente ventilatiesysteem en de afsluitbare ramen slaapt u in een donkere en koele tent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Safarica Indian Hills 310 AIR - € 719,00

De Safarica Indian Hills 310 Air tunneltent biedt veel kampeercomfort. Deze Safarica tunneltent heeft opblaasbare tubes, waardoor deze makkelijk en snel op te zetten is. Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw kampeervakantie.

Lees meer keyboard_arrow_right

Safarica Indian Hills 360 AIR - € 925,00

Met de Safarica Indian Hills 360 Air tunneltent brengt u comfort en luxe naar de camping. Deze Safarica tunneltent heeft slaapplekken voor 4 tot 5 personen.

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x