Safarica Indian Hills 360 AIR - € 925,00

!SUPERPROMO!

Normaal: € 1148,00

Nu: € 925,00

Informatie

Met de Safarica Indian Hills 360 Air tunneltent brengt u comfort en luxe naar de camping. Deze Safarica tunneltent heeft slaapplekken voor 4 tot 5 personen. Dit maakt de tent zeer geschikt voor gezinnen of vriendengroepen. Dankzij de opblaasbare tubes heeft u de tent snel opgezet.

Geschikt voor verschillende weersomstandigheden

Op zonnige dagen kunt u onder de vaste luifel zitten. Als het regent of stormt kunt u comfortabel in de tent verblijven. Het waterdichte grondzeil en de getapete naden houden de binnentent goed droog. Dankzij de aanklikbare stormbanden staat uw tent stevig aan de grond. De permanente ventilatie houdt het leefklimaat zeer comfortabel.

Aangename leefruimte

De leefruimte is zeer ruim en heeft grote ramen. Hierdoor is er een aangename lichtinval en krijgt u een buitengevoel. Voor extra privacy of verduistering kunt u gebruik maken van de gordijnen in de leefruimte. Daarnaast zijn deze grote ramen voorzien van het variosysteem, waarmee u traploos kunt verduisteren. De ruimte kunt u makkelijk groter maken door de voorwand weg te halen.

Slaapcomfort

De slaapcabines kunnen als 2 losse slaapcabines worden gebruikt, maar u kunt er ook één grote slaapcabine van maken door de tussenwand weg te halen. De donkere slaapcabines zorgen ervoor dat het goed donker is terwijl u slaapt, zodat u helemaal tot rust kunt komen.


Specificaties:

MerkSafarica
Aantal personen5 personen
Aantal slaapvertrekken2 slaapvertrekken
Afmetingen leefruimte l x b in cm250 x 360 cm
Afmetingen luifel l x b in cm165 x 360 cm
Afmetingen slaapcabine l x b in cm230 x 180 cm
Afmetingen slaapcabine 2 l x b in cm230 x 150 cm
Afmetingen tent l x b in cm655 x 360 cm
Gewicht in kg25,5 kg
Grondzeil leefruimteVast
Hoogte achterkant in cm190 cm
Hoogte midden in cm220 cm
Hoogte voorkant in cm220 cm
Hoogte in cm220 cm
Materiaal buitententPolyester
Materiaal grondzeilPE
Materiaal stokkenOpblaasbare tubes en glasfiber
Materiaal binnententPolyamide
Waterkolom4.000 mm
InclusiefDraagtas, Haringen, Pomp, Scheerlijnen
SoortFamilietent, Opblaasbare tent, Tunneltent
Pakmaat in cm87 x ø 43 cmVoor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze showroom te Kampenhout. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier of via 016/65 00 48. 

Safarica Indian Hills 360 AIR  -  € 925,00

Trigano Cherokee 350 - € 189,00

De Cherokee wordt beschouwd als een Tipi. De tent heeft geen binnenkamer, dus u kunt de ruimte gebruiken zoals u wilt: installatie van veldbedden, meubels, spelletjes voor kinderen, … Door de hoogte van 2,5 m kunt u gemakkelijk staan in de tent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Vango Starav 200 Trekkingtent - € 185,00

De Vango Starav 200 lichtgewicht tunneltent beschikt over het Vango TBS Tension Band systeem. Hierdoor blijft de tent staan bij harde wind. De banden ondersteunen de stokken op drie plaatsen en voorkomen zijwaartse beweging.

Lees meer keyboard_arrow_right

Vango Tryfan 200 Trekkingtent - € 205,00

De tent heeft verschillende ventilatieopeningen en grote openingsdetails. Beide ingangen naar het interieur kunnen volledig worden gebruikt als gaas- en privacyschermen. Aan het hoofd- en voeteneinde kan de binnentent volledig of via een gaasraam worden geopend voor een betere ventilatie.

Lees meer keyboard_arrow_right

Vango Tryfan 300 Trekkingtent - € 235,00

De Vango Tryfan 300 is een 1 persoonsbijzettent. De Tryfan heeft een grote binnenruimte met veel luchtventilatie, met 2 extra grote zijopeningen en opties voor gaasdeuren.

Lees meer keyboard_arrow_right

Vango Omega 250 Trekkingtent - € 219,00

De Vango Omega 250 lichtgewicht tunneltent voldoet aan de Europese standaard EN5912. Door de heldere ramen is er maximaal lichtinval en zicht.

Lees meer keyboard_arrow_right

Kampa Brighton 2 Koepeltent - € 69,95

Kampa Brighton 2 Tunneltent met stokken, 2 personen Deze compacte tent zit vol met handige functies: verstelbare afspanningspunten, sterke Dynaflex glasvezelstokken en ventilatieopeningen aan de achterkant. De ideale tent als je aan het rondtrekken bent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Kampa Brighton 3 Koepeltent - € 79,95

Kampa Brighton 3 Tunneltent met stokken, 3 personen Deze compacte tent zit vol met handige functies: verstelbare afspanningspunten, sterke Dynaflex glasvezelstokken en ventilatieopeningen aan de achterkant. De ideale tent als je aan het rondtrekken bent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Kampa Brighton 5 Koepeltent - € 149,00

Kampa Brighton 5 Tunneltent met stokken, 5 personen Deze compacte tent zit vol met handige functies: verstelbare afspanningspunten, sterke Dynaflex glasvezelstokken en ventilatieopeningen aan de achterkant. De ideale tent als je aan het rondtrekken bent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Safarica Cycloon M Pop Up Tent - € 119,00

De Safarica Cycloon M pop up tent voor 2 personen is eenvoudig op te gooien en is licht in gewicht. Door het lage gewicht is dit model makkelijk mee te nemen.

Lees meer keyboard_arrow_right

Safarica Laguna 210 Koepeltent - € 120,00

De Safarica Laguna 210 koepeltent heeft een handige zij-ingang en biedt genoeg leefruimte voor 3 personen. Dankzij het permanente ventilatiesysteem en de afsluitbare ramen slaapt u in een donkere en koele tent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Safarica Indian Hills 310 AIR - € 719,00

De Safarica Indian Hills 310 Air tunneltent biedt veel kampeercomfort. Deze Safarica tunneltent heeft opblaasbare tubes, waardoor deze makkelijk en snel op te zetten is. Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw kampeervakantie.

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x