Safarica Indian Hills 310

€ 578,00

Informatie

De Safarica Indian Hills 310 tunneltent is een stevige familietent voor 4 personen. Deze Safarica tunneltent heeft rechte wanden, waardoor deze veel stahoogte biedt. De familietent is voorzien van twee extra lange slaapcabines. Beide cabines zijn te gebruiken als slaapplek, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om één slaapcabine als opbergplaats te gebruiken. De scheidingswand tussen de slaapcabines kunt u wegritsen. Zo kunt u uw slaapruimte makkelijk groter maken.

Comfortabele leefruimte

Het is zeer comfortabel binnen de tent door het Vario Vent ventilatiesysteem. Dit systeem zit aan de achterzijde van de tent en laat frisse lucht binnen. Aan de voorzijde zit een vaste luifel, waardoor u ook voor uw tent in de schaduw kunt zitten. Op een regenachtige dag blijft het goed droog binnen de tent door het watervaste kuipgrondzeil en de getapete naden. De leefruimte kunt u makkelijk groter maken door de voorwand weg te halen.

Verduistering en privacy

De tent kan goed donker worden gemaakt met de gordijnen en het variosysteem. Zo kunt u het koel houden en kunt u voor meer privacy zorgen. Daarnaast zijn de slaapcabines gemaakt van een donker doek, zodat u beter kunt slapen. De zij-ingang is voorzien van een horrengaas en zorgt ervoor dat er geen insecten binnen komen. De tent biedt verschillende opbergmogelijkheden in zowel de leefruimte als de slaapcabines.


Specificaties

MerkSafarica
Aantal personen4 personen
Aantal slaapvertrekken2 slaapvertrekken
Afmetingen leefruimte l x b in cm160 x 310 cm
Afmetingen slaapcabine l x b in cm230 x 140 cm
Afmetingen slaapcabine 2 l x b in cm230 x 140 cm
Afmetingen tent l x b in cm560 x 310 cm
Gewicht in kg18,5 kg
Hoogte achterkant in cm190 cm
Hoogte midden in cm210 cm
Hoogte voorkant in cm210 cm
Hoogte in cm210 cm
Materiaal binnententPolyamide
Materiaal buitententPolyester
Materiaal grondzeilPE
Materiaal stokkenGlasfiber
Waterkolom4.000 mm
Grondzeil leefruimteVast
Afmetingen luifel l x b in cm160 x 310 cm
InclusiefDraagtas, Haringen, Scheerlijnen
SoortFamilietent, Tunneltent
Pakmaat in cm76 x ø 30 cmVoor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze showroom te Kampenhout. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier of via 016/65 00 48. 

Safarica Indian Hills 310

Trigano Cherokee 350

De Cherokee wordt beschouwd als een Tipi. De tent heeft geen binnenkamer, dus u kunt de ruimte gebruiken zoals u wilt: installatie van veldbedden, meubels, spelletjes voor kinderen, … Door de hoogte van 2,5 m kunt u gemakkelijk staan in de tent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Vango Starav 200

De Vango Starav 200 lichtgewicht tunneltent beschikt over het Vango TBS Tension Band systeem. Hierdoor blijft de tent staan bij harde wind. De banden ondersteunen de stokken op drie plaatsen en voorkomen zijwaartse beweging.

Lees meer keyboard_arrow_right

Vango Tryfan 200

De tent heeft verschillende ventilatieopeningen en grote openingsdetails. Beide ingangen naar het interieur kunnen volledig worden gebruikt als gaas- en privacyschermen. Aan het hoofd- en voeteneinde kan de binnentent volledig of via een gaasraam worden geopend voor een betere ventilatie.

Lees meer keyboard_arrow_right

Vango Tryfan 300

De Vango Tryfan 300 is een 1 persoonsbijzettent. De Tryfan heeft een grote binnenruimte met veel luchtventilatie, met 2 extra grote zijopeningen en opties voor gaasdeuren.

Lees meer keyboard_arrow_right

Vango Omega 250

De Vango Omega 250 lichtgewicht tunneltent voldoet aan de Europese standaard EN5912. Door de heldere ramen is er maximaal lichtinval en zicht.

Lees meer keyboard_arrow_right

Kampa Brighton 2

Kampa Brighton 2 Tunneltent met stokken, 2 personen Deze compacte tent zit vol met handige functies: verstelbare afspanningspunten, sterke Dynaflex glasvezelstokken en ventilatieopeningen aan de achterkant. De ideale tent als je aan het rondtrekken bent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Kampa Brighton 3

Kampa Brighton 3 Tunneltent met stokken, 3 personen Deze compacte tent zit vol met handige functies: verstelbare afspanningspunten, sterke Dynaflex glasvezelstokken en ventilatieopeningen aan de achterkant. De ideale tent als je aan het rondtrekken bent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Kampa Brighton 5

Kampa Brighton 5 Tunneltent met stokken, 5 personen Deze compacte tent zit vol met handige functies: verstelbare afspanningspunten, sterke Dynaflex glasvezelstokken en ventilatieopeningen aan de achterkant. De ideale tent als je aan het rondtrekken bent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Safarica Cycloon M

De Safarica Cycloon M pop up tent voor 2 personen is eenvoudig op te gooien en is licht in gewicht. Door het lage gewicht is dit model makkelijk mee te nemen.

Lees meer keyboard_arrow_right

Safarica Laguna 210

De Safarica Laguna 210 koepeltent heeft een handige zij-ingang en biedt genoeg leefruimte voor 3 personen. Dankzij het permanente ventilatiesysteem en de afsluitbare ramen slaapt u in een donkere en koele tent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Safarica Cabana Reef 240

De Cabana Reef tunneltent is een 3 persoons tunneltent met een royale voorbouw en een achteruitgang. Het buitendoek is gemaakt van honeycomb polyester met een waterkolom van 4000 mm.

Lees meer keyboard_arrow_right

Safarica Indian Hills 360

De Safarica Indian Hills 360 tunneltent zorgt voor extra luxe op de camping. Deze Safarica tunneltent is geschikt voor verschillende weersomstandigheden. Dankzij de kuipgrondzeil en de getapete naden komt er geen water binnen de tent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Safarica Indian Hills 310 AIR

De Safarica Indian Hills 310 Air tunneltent biedt veel kampeercomfort. Deze Safarica tunneltent heeft opblaasbare tubes, waardoor deze makkelijk en snel op te zetten is. Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw kampeervakantie.

Lees meer keyboard_arrow_right

Safarica Indian Hills 360 AIR

Met de Safarica Indian Hills 360 Air tunneltent brengt u comfort en luxe naar de camping. Deze Safarica tunneltent heeft slaapplekken voor 4 tot 5 personen.

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x