Kampeerwinkel Luxemburg

Op zoek naar een kampeerwinkel in de regio Luxemburg? Welkom bij Camping Zorro!

Zoek je nog kampeerbenodigdheden voor jouw volgende kampeervakantie? Bij kampeerwinkel Camping Zorro kan je terecht voor alle kampeerartikelen en vouwwagens. Breng onze ruime campingshowroom een bezoekje. 

Camping Zorro is een kampeerwinkel in de regio Luxemburg met een showroom waar je een breed assortiment aan kampeermateriaal en vouwwagens kunt bekijken. 

Kampeerwinkel Camping Zorro in Luxemburg


Een kampeerwinkel met ervaring

Onze kampeerwinkel in de regio Luxemburg is sinds de oprichting in 1965 uitgegroeid tot een marktleider in vouwwagens en een campingspecialist voor kampeerartikelen. Dankzij onze ruime ervaring in de campingsector, kennen we goed de noden van de kampeerder. We bieden dan ook een gevarieerd assortiment kampeermerken aan, dat gekenmerkt wordt door een uitstekende prijs-kwaliteit. 

Kampeerwinkel met kampeerbenodigdheden Camping Zorro


Historiek van Camping Zorro


Tot het midden van de jaren 60 bracht Sylvain Lambrechts waterdichte vesten en broeken aan de man. Toen het kamperen enige tijd later opkwam begonnen zij in 1965 met een speciaalzaak. Als ze aan hun 6 kinderen vroegen hoe de zaak moest heten, was hun antwoord snel gevonden, Camping Zorro! Zorro was in die tijd het televisie-idool voor de kinderen.

Toen ze in het begin van de jaren 70 begonnen met campingcars zorgde dat voor een enorme boost. In die periode verkochten ze ook veel plooicaravans van het gekende merk Casita.

Later zijn ze zich meer gaan specialiseren in campingcars. De jarenlange samenwerking met het topmerk Raclet en de ervaring die ze door de jaren hadden opgedaan resulteerde in het lanceren van twee exclusieve types campingcar. Het junior- en seniormodel en de Tune.

De creatie ervan was het werk van dochter Ria Lambrechts die, samen met haar man Luc, vanaf 2001 de zaken beheert.Kampeerwinkel Camping Zorro


Een allround kampeerwinkel

Op zoek naar een zomerslaapzak of eerder een warmer model? Trek je er graag op uit met campingtent of liever met vouwwagen? Kampeerservies nodig dat praktisch mee te nemen is? In onze grote campingwinkel met showroom vind je alles voor jouw kampeervakantie.

Zowel de kampeerder uit Luxemburg die al zijn kampeerbenodigdheden op één plek zoekt, als de doe-het-zelver die zijn eigen campingwagen bouwt, kunnen bij Camping Zorro terecht.

Naast onze campingshowroom in Kampenhout, staan we ook jaarlijks op Mobicar, een campingbeurs in Luxemburg voor campingcars en kampeeraccessoires. Wees welkom in onze campingwinkel of op onze stand om alle kampeerspullen te testen. We adviseren graag welke kampeerartikelen geschikt zijn voor jouw campingvakantie.

Kampeerwinkel met kampeerartikelen te Luxemburg


Een kampeerwinkel met persoonlijke service

Wat maakt een Wilsa rugzak zo bijzonder? Waarom is de Mobicool b40 een ideale koelbox voor campingvakanties? Waarin verschilt de Raclet Villanova Tune van de Trigano Odyssee? Ons personeel gidst je graag doorheen het assortiment en helpt je juist te kiezen tussen de verschillende kampeermerken in onze kampeerwinkel.

Voor wat betreft onze vouwwagens, hanteren we een garantie van maar liefst 2 jaar. Deze termijn geldt ook voor onze tweedehands campingcars. Alle herstellingen of onderhoudsbeurten van de campingwagens vinden plaats in ons atelier. 

Liever een tweedehands vouwwagen van Camping Zorro?

Wij hebben altijd een 30-tal occasie vouwwagens op voorraad. Onze occasies hebben allemaal een kwaliteitscontrole ondergaan en zijn hersteld waar nodig!


Welke kampeerartikelen vind je bij Camping Zorro?

Vertrek je binnenkort op kampeervakantie? In de gezellige en ruime showroom van Camping Zorro vind je alles wat te maken heeft met kamperen.

In onze campingwinkel in de regio Luxemburg vind je onder meer tenten, slaapzakken, rugzakken, kampeerservies en campingtoiletten. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een sterke selectie kampeermerken met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. We bieden onder meer kampeerartikelen aan van de merken Lafuma Mobilier, Nomad, Campingaz en Thetford.

Kampeerwinkel Camping Zorro met kampeermateriaal


Een kampeerwinkel met een hart voor de natuur

Bij Camping Zorro zijn we gepassioneerd door kamperen. We zijn dan ook zeer grote natuurliefhebbers en dragen graag ons ecologisch steentje bij. Voor de kampeerwinkel in de regio Luxemburg maken we gebruik van een kartonpers waarmee we jaarlijks zo’n 10.000 kilo papier en karton recycleren.

Meer weten over campingwinkel Camping Zorro?

Campingwinkel Camping Zorro met een hart voor de natuur


Veelgestelde vragen

Kan ik met een campingcar ook in de winter gaan kamperen?

Campingcars worden meestal aangeschaft om de zomervakantie mee door te brengen. Dit wil echter niet zeggen dat je er niet mee weg kan als het wat minder warm is. Omwille van het feit dat je niet op de grond ligt, heb je ook minder last van de kou in tegenstelling tot een tent. Over het algemeen trekt men er met de campingcar op uit van april tot september.


Hoe snel mag ik rijden met een campingcar?

Met een campingcar kan je overal het normale verkeer volgen zonder problemen. In Frankrijk op de autostrade is bijvoorbeeld 130km/u toegelaten en veilig!

In Nederland en Duitsland zijn er wel beperkingen voor het rijden met een aanhanger.


Betaal je extra péage in Frankrijk voor een campingcar?

Neen. Je betaalt hetzelfde tarief als een normale wagen in tegenstelling tot wanneer je een caravan trekt.


Heb ik een zware motor nodig om een campingcar te kunnen trekken?

Neen. Het leeggewicht van de campingcars schommelt rond 380kg. Een gewicht dat bijna alle wagens kunnen trekken zonder problemen. Bij een caravan is dit, omwille van het hoge gewicht, niet zo. Hou er wel rekening mee dat bepaalde milieuvriendelijke wagens niks mogen trekken, ondanks het feit dat de motor dit wel aankan. Voor meer info raadpleegt U best uw garagehouder.


Moet ik naar de technische controle met een campingcar?

Neen. Een aanhangwagen dient pas gekeurd te worden vanaf een gewicht van 750kg. Met een caravan moet dit meestal wel.


Moet je voor een campingcar te trekken een speciaal rijbewijs hebben?

Neen. Iedereen in het bezit van een normaal autorijbewijs mag met een campingcar rijden! Bij een caravan heb je dit wel nodig.Op zoek naar een kampeerwinkel? Contacteer Camping Zorro in de regio Luxemburg!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x