Kampeermateriaal Gent

Kampeermateriaal kopen in de regio Gent? Welkom bij Camping Zorro!

Op zoek naar een tent, slaapzakken en kampeerstoelen voor je volgende kampeervakantie? Camping Zorro begeleidt je met veel expertise in je zoektocht naar geschikt kampeermateriaal.

Camping Zorro is een kampeerwinkel in Kampenhout met meer dan 10.000 klanten uit België, Nederland en Frankrijk. Het aanbod bestaat naast vouwwagens uit kwalitatief kampeermateriaal en camping accessoires. 


Kampeermateriaal kopen? Wij zijn dé expert voor de regio Gent!

Onze jarenlange ervaring, maakt van ons een campingspecialist. Ons assortiment kampeerartikelen is erg gevarieerd en bestaat uit bewezen campingmerken die een uitstekende prijskwaliteit bieden. Van lange trektochten tot een weekendje op de festivalcamping. Bij Camping Zorro vind je al het kampeermateriaal voor jouw kampeervakantie in Gent.

Een gewenst artikel niet op voorraad? We zorgen ervoor dat jouw kampeertent of campingstoel op korte termijn weer beschikbaar is.


Kampeerwinkel én familiebedrijf Camping Zorro 

Camping Zorro is een familiebedrijf in Kampenhout dat zijn oprichting kende in 1965. Dankzij onze ruime ervaring op de campingmarkt, ontwikkelden we een topassortiment van campingmateriaal en vouwwagens. 

Onze campingwinkel in de regio Gent beschikt over een showroom waar we naast tenten, slaapzakken en ander kampeermateriaal ook onze vouwwagens uitstallen. Ons team helpt je met plezier bij jouw zoektocht naar alle kampeerbenodigdheden. Kom je kampeermateriaal kopen bij Camping Zorro.

Kampeermateriaal bij Camping Zorro


Meer weten over campingmateriaal?

Contacteer ons voor meer informatie!


Welk kampeermateriaal vind je bij Camping Zorro?

Vertrek je binnenkort op kampeervakantie in Gent? In de gezellige en ruime showroom van Camping Zorro vind je jouw kampeermateriaal.

In onze campingwinkel in de regio Gent vind je campingmateriaal zoals tenten, slaapzakken, rugzakken, kampeerservies en campingtoiletten. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een sterke selectie kampeermerken met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. We bieden onder meer kampeerartikelen aan van de merken Lafuma Mobilier, Nomad, Campingaz en Thetford.


Kampeermateriaal: Tenten

Op zoek naar een compacte tent voor twee of een ruime familietent met luifel? Bij Camping Zorro vind je onder meer tunneltenten, opblaasbare tenten, koepeltenten, opgooitenten en lichtgewichttenten. Enkele van onze topmerken zijn Bo-Camp, Bardani, Safarica en Outwell. 


Rugzakken

Nood aan een grote trekkersrugzak of een comfortabele wandelrugzak? In ons assortiment hebben we voor iedere type wandelvakantie de ideale rugzak. Op vlak van rugzakmerken werken we onder andere samen met Wilsa en Lafuma


Slaapzakken en slaapmatten

Een slaapzak of slaapmat die je een goede nachtrust garandeert? Camping Zorro beschikt over slaapzakken en slaapmatten met uiteenlopende karakteristieken. Zo kan je in onze kampeerwinkel terecht voor zomerslaapzakken of warmere varianten, afhankelijk van jouw type kampeervakantie. Een greep uit onze meest verkochte merken: Safarica, Thermarest en Wilsa. 


Kampeermeubels

Camping Zorro voorziet in een uitgebreid aanbod aan campingmateriaal zoals campingstoelen en kampeertafels. Onze meest verkochte merken in dit segment zijn Lafuma mobilier, Kampa en Safarica. Voor een kwaliteitsvolle camping bbq, werken we met het merk Campingaz. Ben je daarnaast ook op zoek naar een camping wc? De Porta Potti van Thetford is uiterst handig en licht om mee te nemen op jouw volgende campingtrip. 


Fietsendragers

Ga je graag op fietsvakantie en mag het al eens wat verder weg zijn? Bij camping Zorro bieden we fietsendragers aan van de gerenommeerde merken Thule en Fiamma. Onze fietsdragers zijn zeer gemakkelijk aan alle vouwwagens, caravans of campers te bevestigen en kunnen tot wel 4 fietsen dragen. Voor alle soorten fietsen hebben we geschikte fietsendragers in het assortiment. 

Kampeermateriaal kopen bij Camping Zorro?

Historiek van Camping Zorro


Tot het midden van de jaren 60 bracht Sylvain Lambrechts waterdichte vesten en broeken aan de man. Toen het kamperen enige tijd later opkwam begonnen zij in 1965 met een speciaalzaak. Als ze aan hun 6 kinderen vroegen hoe de zaak moest heten, was hun antwoord snel gevonden, Camping Zorro! Zorro was in die tijd het televisie-idool voor de kinderen.

Toen ze in het begin van de jaren 70 begonnen met campingcars zorgde dat voor een enorme boost. In die periode verkochten ze ook veel plooicaravans van het gekende merk Casita.

Later zijn ze zich meer gaan specialiseren in campingcars. De jarenlange samenwerking met het topmerk Raclet en de ervaring die ze door de jaren hadden opgedaan resulteerde in het lanceren van twee exclusieve types campingcar. Het junior- en seniormodel en de Tune.

De creatie ervan was het werk van dochter Ria Lambrechts die, samen met haar man Luc, vanaf 2001 de zaken beheert.Veelgestelde vragen

Kan ik met een campingcar ook in de winter gaan kamperen?

Campingcars worden meestal aangeschaft om de zomervakantie mee door te brengen. Dit wil echter niet zeggen dat je er niet mee weg kan als het wat minder warm is. Omwille van het feit dat je niet op de grond ligt, heb je ook minder last van de kou in tegenstelling tot een tent. Over het algemeen trekt men er met de campingcar op uit van april tot september.


Hoe snel mag ik rijden met een campingcar?

Met een campingcar kan je overal het normale verkeer volgen zonder problemen. In Frankrijk op de autostrade is bijvoorbeeld 130km/u toegelaten en veilig!

In Nederland en Duitsland zijn er wel beperkingen voor het rijden met een aanhanger.


Betaal je extra péage in Frankrijk voor een campingcar?

Neen. Je betaalt hetzelfde tarief als een normale wagen in tegenstelling tot wanneer je een caravan trekt.


Heb ik een zware motor nodig om een campingcar te kunnen trekken?

Neen. Het leeggewicht van de campingcars schommelt rond 380kg. Een gewicht dat bijna alle wagens kunnen trekken zonder problemen. Bij een caravan is dit, omwille van het hoge gewicht, niet zo. Hou er wel rekening mee dat bepaalde milieuvriendelijke wagens niks mogen trekken, ondanks het feit dat de motor dit wel aankan. Voor meer info raadpleegt U best uw garagehouder.


Moet ik naar de technische controle met een campingcar?

Neen. Een aanhangwagen dient pas gekeurd te worden vanaf een gewicht van 750kg. Met een caravan moet dit meestal wel.


Moet je voor een campingcar te trekken een speciaal rijbewijs hebben?

Neen. Iedereen in het bezit van een normaal autorijbewijs mag met een campingcar rijden! Bij een caravan heb je dit wel nodig.
Kampeermateriaal kopen? Camping Zorro in de regio Gent contacteren!


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x