TRIGANO ITINEA (GL) 2023

Met de Trigano Itinea geniet u van kamperen in luxe.
De Itinea biedt prestaties van hoge kwaliteit voor een vakantie die aan al uw wensen voldoet. Buitengewoon comfortabel en elegant en bovendien snel op te zetten.

Met één enkele beweging creëert u een leefruimte met zeer veel licht dankzij de grote ramen aan de voorzijde en de zijwanden met ventilatie en horren.

Het slaapgedeelte van de Itinea is geheel van een donkere stof gemaakt wat ervoor zorgt dat u van voldoende privacy geniet. Een groot bed met lattenbodem en een matras met gewatteerde tijk zorgt voor een heerlijke nachtrust.

Onder het bed van de Itinea is voldoende ruimte voorzien voor het kampeermateriaal.


Kenmerken Trigano Itinea (GL):

  • Snelle montage in 1 enkele beweging en zonder gebruik van tentharingen
  • Voorkant met veel licht en PVC-ramen
  • Bed met lattenbodem
  • Donkere slaapcabine afgesloten met hor
  • Itinea Compact disselkoffer inbegrepen
  • Itinea GL disselkoffer en keuken inbegrepen

Contacteer Camping Zorro

Trigano Itinea GL

Trigano Itinea GL

Trigano Itinea GL

Trigano Itinea GL met bermkeukenTrigano Itinea kofferruimte


Gegevens


Itinea CompactItinea GL
PrijsVanaf € 10.850Vanaf € 13.590
Bouwjaar20232023


Technische gegevens


Itinea CompactItinea GL
Totale Lengte365 cm435 cm
Breedte175 cm175 cm
Totale hoogte95 cm95 cm
Gewicht440 kg560 kg
Max. toelaatbaar gewicht750 kg750 kg


Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze showroom te Kampenhout. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier of via 016/65 00 48. 

TRIGANO ITINEA (GL) 2023

RACLET LIVORNO (BOX) 2023

De Raclet Livorno is ons best verkochte familiemodel. De Livorno is door ons ontworpen en wordt speciaal voor ons bij Raclet gemaakt. Door onze ervaring en die van onze klanten, vonden we dat het standaard Raclet- gamma een model miste. De voortent van de Livorno is kleiner dan van de Safari.

Lees meer keyboard_arrow_right

RACLET SAFARI (GL) 2023

De Raclet Safari is de ruimste vouwwagen in het gamma. Standaard voorzien van 2 grote bedden en uitgerust met lattenbodems. Slaapruimte uit te breiden tot 8 personen.

Lees meer keyboard_arrow_right

RACLET PANAMA UP (GL) 2023

Met de Panama UP (GL) van Raclet heb je altijd binnen twee minuten je slaapplek klaar. Hij is te koop met en zonder keukenblok. De Panama UP (GL) is gemaakt voor twee personen, maar is ook aan te passen tot een gezinsvouwwagen. Compleet met de vaste basistent staat de Panama UP in tien minuten.

Lees meer keyboard_arrow_right

RACLET SOLENA 2023

De Solena is makkelijk op te zetten, binnen vijf minuten hebt u een bed voor uitstapjes en is hij uit te breiden voor grote reizen. Omdat de Solena uitgerust is met een bagagerek kan je ook makkelijk fietsen mee op reis nemen. De Solena is een complete tweepersoons vouwwagen met luifel, lattenbodem en vast deksel inbegrepen.

Lees meer keyboard_arrow_right

TRIGANO ODYSSÉE (GL) 2023

De Trigano Odyssée is een vouwwagen die enorm snel op staat. Het geheel vraagt slechts 5 minuten om op te stellen. Omdat deze vouwwagen uitgerust is met 2 lattenbodems is het slaapcomfort ook verzekerd. Zelfs bij nat weer houdt u de voeten droog met het geïntegreerd grondzeil dat met een rits bevestigd wordt. Eventueel is deze vouwwagen nog uit te breiden met een luifel, een extra slaaptent en een ondertent.

Lees meer keyboard_arrow_right

TRIGANO GALLEON 310 (BOX/GL) 2023

De Galleon 310 is een van de ruimste en meest comfortabele modellen. De Galleon biedt plek voor het hele gezin en weet u te verleiden door zijn moderne inrichting en eenvoudige montage. Dankzij de grote ramen, baadt de zeer grote leefruimte van meer dan 3 m diep in het natuurlijke licht.

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x