RACLET LIVORNO 2024

Maak kennis met de Raclet Livorno van 2024

De Raclet Livorno is ons best verkochte familiemodel. De Livorno is door ons ontworpen en wordt speciaal voor ons bij Raclet gemaakt. Door onze jarenlange ervaring en die van onze klanten, vonden we dat het standaard Raclet- gamma een model miste. De voortent van de Livorno is kleiner dan van de Safari maar biedt, in geval van regen, voldoende plaats aan 6 personen. Er kunnen tot 8 slaapplaatsen voorzien worden.

Waar de Safari net iets te omslachtig is om voor een weekend op te bouwen, is dit met de Livorno perfect mogelijk! Zo voldoet de Livorno aan de eisen van het merendeel van onze klanten.

De Livorno is uitermate geschikt voor weekends in het voor- en najaar door de snel op te bouwen voortent. Ideaal voor een vakantie in de zomermaanden waar u door de minder diepe voortent steeds ruimte genoeg heeft om een extra luifel aan de voortent te bevestigen. Deze luifel kan u, voor een kort verblijf, ook rechtstreeks aan de basis van de vouwwagen monteren.

Kenmerken vouwwagen Raclet Livorno:

  • Opzetten inclusief voortent twintig minuten met de handige boogconstructie in de voortent. Voor een kort verblijf kan een zonneluifel (optie) direct aan de cabine geplaatst worden in vijf minuten.
  • Grote slaapkamers, twee bedden 165 x 200 cm met lattenbodem, ventilatieramen, donkere slaapcompartimenten en afsluitbaar. Beide slaapcompartimenten zijn af te sluiten met muggengaas.
  • Aanritsbaar grondzeil
  • Elektrische module inbegrepen in de prijs
  • De Livorno Box is uitgerust met een opbergbox
  • Oppervlakte van maar liefst 24 m² met veel lichtinval.

Gegevens


Livorno STD
PrijsVanaf € 9.295
Bouwjaar2024


Technische gegevens van Raclet Livorno 2024


Livorno STD
Totale Lengte330 cm
Breedte144 cm
Totale hoogte130 cm
Gewicht365 kg
Max. toelaatbaar gewicht750 kg


Raclet Livorno 2024.

Optie: Disselkoffer 300L:

Raclet Livorno 2024.

Raclet Livorno 2024.

Eerst zien dan geloven? Bezoek onze showroom!

Leuvensesteenweg 122, 1910 Kampenhout

Openingstijden:

maandag: gesloten

dinsdag: 09u30 – 18u00

woensdag: 09u30 – 18u00

donderdag: 09u30 – 18u00

vrijdag: 09u30 – 18u00

zaterdag: 09u30 – 17u00

zondag: gesloten

Volg onze vouwwagens via Facebook of Instagram.

RACLET LIVORNO 2024

RACLET SAFARI (GL) 2024

De Raclet Safari is de ruimste vouwwagen in het gamma. Standaard voorzien van 2 grote bedden en uitgerust met lattenbodems. Slaapruimte uit te breiden tot 8 personen.

Lees meer keyboard_arrow_right

RACLET SOLENA 2024

Raclet Solena: binnen 5 min. opgezet, ideaal voor korte & lange reizen. Inclusief bagagerek voor fietsen, luifel, lattenbodem & vast deksel. Perfect voor twee.De Solena is een complete tweepersoons vouwwagen met luifel, lattenbodem en vast deksel inbegrepen.

Lees meer keyboard_arrow_right

TRIGANO ITINEA (GL) 2024

Met de Trigano Itinea geniet u van kamperen in luxe. De Itinea biedt prestaties van hoge kwaliteit voor een vakantie die aan al uw wensen voldoet. Buitengewoon comfortabel en elegant en bovendien snel op te zetten.

Lees meer keyboard_arrow_right

TRIGANO ODYSSÉE (GL) 2024

De Trigano Odyssée vouwwagen zet je in 5 min op, met 2 lattenbodems voor optimaal slaapcomfort. Dankzij het ritsbare grondzeil blijven voeten droog. Uitbreidbaar met luifel, slaaptent en ondertent voor meer ruimte en comfort.

Lees meer keyboard_arrow_right

TRIGANO GALLEON 310 (BOX/GL) 2024

De Trigano Galleon 310 is een van de ruimste en meest comfortabele modellen. De Galleon biedt plek voor het hele gezin en weet u te verleiden door zijn moderne inrichting en eenvoudige montage. Dankzij de grote ramen, baadt de zeer grote leefruimte van meer dan 3 m diep in het natuurlijke licht.

Lees meer keyboard_arrow_right

RACLET PANAMA UP (GL) 2024

Met de Raclet Panama Up heb je altijd binnen twee minuten je slaapplek klaar. Hij is te koop met en zonder keukenblok. De Panama UP (GL) is gemaakt voor twee personen, maar is ook aan te passen tot een gezinsvouwwagen. Compleet met de vaste basistent staat de Panama UP in tien minuten.

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x