RACLET LIVORNO (BOX) 2023

De Raclet Livorno is ons best verkochte familiemodel. De Livorno is door ons ontworpen en wordt speciaal voor ons bij Raclet gemaakt. Door onze jarenlange ervaring en die van onze klanten, vonden we dat het standaard Raclet- gamma een model miste. De voortent van de Livorno is kleiner dan van de Safari maar biedt, in geval van regen, voldoende plaats aan 6 personen. Er kunnen tot 8 slaapplaatsen voorzien worden.

Waar de Safari net iets te omslachtig is om voor een weekend op te bouwen, is dit met de Livorno perfect mogelijk! Zo voldoet de Livorno aan de eisen van het merendeel van onze klanten.

De Livorno is uitermate geschikt voor weekends in het voor- en najaar door de snel op te bouwen voortent. Ideaal voor een vakantie in de zomermaanden waar u door de minder diepe voortent steeds ruimte genoeg heeft om een extra luifel aan de voortent te bevestigen. Deze luifel kan u, voor een kort verblijf, ook rechtstreeks aan de basis van de vouwwagen monteren.


Kenmerken Raclet Livorno:

  • Opzetten inclusief voortent twintig minuten met de handige boogconstructie in de voortent. Voor een kort verblijf kan een zonneluifel (optie) direct aan de cabine geplaatst worden in vijf minuten.
  • Grote slaapkamers, twee bedden 165 x 200 cm met lattenbodem, ventilatieramen, donkere slaapcompartimenten en afsluitbaar. Beide slaapcompartimenten zijn af te sluiten met muggengaas.
  • Aanritsbaar grondzeil
  • Elektrische module inbegrepen in de prijs
  • De Livorno Box is uitgerust met een opbergbox
  • Oppervlakte van maar liefst 24 m² met veel lichtinval.

Contacteer Camping Zorro

Raclet Livorno 2023Voortent Raclet Livorno 2023Voortent Raclet Livorno 2023Verduisterde slaapcompartimentenRaclet Livorno Box 2023Stekkerdoos inbegrepen in de prijsDisselkoffer 300L (optie)Bagagedrager (optie)

Optie: Disselkoffer 300L:

Gegevens


Livorno STDLivorno BOX
PrijsVanaf € 8.950Vanaf € 9.695
Bouwjaar20232023


Technische gegevens


Livorno STDLivorno BOX
Totale Lengte330 cm375 cm
Breedte144 cm144 cm
Totale hoogte130 cm130 cm
Gewicht365 kg410 kg
Max. toelaatbaar gewicht750 kg750 kg


Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze showroom te Kampenhout. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier of via 016/65 00 48. 

RACLET LIVORNO (BOX) 2023

RACLET SAFARI (GL) 2023

De Raclet Safari is de ruimste vouwwagen in het gamma. Standaard voorzien van 2 grote bedden en uitgerust met lattenbodems. Slaapruimte uit te breiden tot 8 personen.

Lees meer keyboard_arrow_right

RACLET PANAMA UP (GL) 2023

Met de Panama UP (GL) van Raclet heb je altijd binnen twee minuten je slaapplek klaar. Hij is te koop met en zonder keukenblok. De Panama UP (GL) is gemaakt voor twee personen, maar is ook aan te passen tot een gezinsvouwwagen. Compleet met de vaste basistent staat de Panama UP in tien minuten.

Lees meer keyboard_arrow_right

RACLET SOLENA 2023

De Solena is makkelijk op te zetten, binnen vijf minuten hebt u een bed voor uitstapjes en is hij uit te breiden voor grote reizen. Omdat de Solena uitgerust is met een bagagerek kan je ook makkelijk fietsen mee op reis nemen. De Solena is een complete tweepersoons vouwwagen met luifel, lattenbodem en vast deksel inbegrepen.

Lees meer keyboard_arrow_right

TRIGANO ITINEA (GL) 2023

Met de Trigano Itinea geniet u van kamperen in luxe. De Itinea biedt prestaties van hoge kwaliteit voor een vakantie die aan al uw wensen voldoet. Buitengewoon comfortabel en elegant en bovendien snel op te zetten.

Lees meer keyboard_arrow_right

TRIGANO ODYSSÉE (GL) 2023

De Trigano Odyssée is een vouwwagen die enorm snel op staat. Het geheel vraagt slechts 5 minuten om op te stellen. Omdat deze vouwwagen uitgerust is met 2 lattenbodems is het slaapcomfort ook verzekerd. Zelfs bij nat weer houdt u de voeten droog met het geïntegreerd grondzeil dat met een rits bevestigd wordt. Eventueel is deze vouwwagen nog uit te breiden met een luifel, een extra slaaptent en een ondertent.

Lees meer keyboard_arrow_right

TRIGANO GALLEON 310 (BOX/GL) 2023

De Galleon 310 is een van de ruimste en meest comfortabele modellen. De Galleon biedt plek voor het hele gezin en weet u te verleiden door zijn moderne inrichting en eenvoudige montage. Dankzij de grote ramen, baadt de zeer grote leefruimte van meer dan 3 m diep in het natuurlijke licht.

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x