Safarica Indian Hills 310 AIR - € 719,00

!SUPERPROMO!

Normaal: € 898,00

Nu: € 719,00

Informatie

De Safarica Indian Hills 310 Air tunneltent biedt veel kampeercomfort. Deze Safarica tunneltent heeft opblaasbare tubes, waardoor deze makkelijk en snel op te zetten is. Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw kampeervakantie.

Ruime leefruimte

De familietent is voorzien van een royale leefruimte met een afmeting van 160 x 310 cm. Deze ruimte kunt u gemakkelijk groter maken door voorwand weg te halen. Het leefklimaat binnen deze ruimte is zeer aangenaam door de permanente ventilatie. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval en voor een buitengevoel. Mocht u meer privacy willen, dan kunt u deze ramen verduisteren met de gordijnen en het variosysteem. Met het variosysteem kunt u traploos verduisteren.

Uitstekende nachtrust

Het slaapgedeelte kan worden opgedeeld in 2 slaapcabines en biedt dan plaats voor 4 personen. De slaapcabines kunnen ook worden omgetoverd tot één grote slaapcabine door de scheidingswand weg te halen. De slaapcabines zijn extra lang en hebben een donkere binnentent. Hierdoor heeft u voldoende nachtrust.

Kwalitatieve materialen

De Indian Hills 310 is voorzien van getapete naden en een waterdicht grondzeil, waardoor er geen water binnen de tent komt. Het horrengaas bij de zij-ingang zorgt ervoor dat er geen insecten binnen de tent komen. De wanden zijn zeer recht en geven meer stahoogte binnen de tent. De vaste luifel maakt het mogelijk om voor uw tent in de schaduw te zitten.


Specificaties

MerkSafarica
Aantal personen4 personen
Aantal slaapvertrekken2 slaapvertrekken
Afmetingen leefruimte l x b in cm160 x 310 cm
Afmetingen luifel l x b in cm160 x 310 cm
Afmetingen slaapcabine l x b in cm230 x 140 cm
Afmetingen slaapcabine 2 l x b in cm230 x 140 cm
Afmetingen tent l x b in cm560 x 310 cm
Gewicht in kg20 kg
Grondzeil leefruimteVast
Hoogte achterkant in cm190 cm
Hoogte midden in cm210 cm
Hoogte voorkant in cm210 cm
Hoogte in cm210 cm
Materiaal buitententPolyester
Materiaal grondzeilPE
Materiaal stokkenOpblaasbare tubes en glasfiber
Materiaal binnententPolyamide
Waterkolom4.000 mm
InclusiefDraagtas, Haringen, Pomp, Scheerlijnen
SoortFamilietent, Opblaasbare tent, Tunneltent
Pakmaat in cm80 x ø 38 cmVoor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze showroom te Kampenhout. U kunt uw vraag ook stellen via ons contactformulier of via 016/65 00 48. 

Safarica Indian Hills 310 AIR  - € 719,00

Trigano Cherokee 350 - € 189,00

De Cherokee wordt beschouwd als een Tipi. De tent heeft geen binnenkamer, dus u kunt de ruimte gebruiken zoals u wilt: installatie van veldbedden, meubels, spelletjes voor kinderen, … Door de hoogte van 2,5 m kunt u gemakkelijk staan in de tent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Vango Starav 200 Trekkingtent - € 185,00

De Vango Starav 200 lichtgewicht tunneltent beschikt over het Vango TBS Tension Band systeem. Hierdoor blijft de tent staan bij harde wind. De banden ondersteunen de stokken op drie plaatsen en voorkomen zijwaartse beweging.

Lees meer keyboard_arrow_right

Vango Tryfan 200 Trekkingtent - € 205,00

De tent heeft verschillende ventilatieopeningen en grote openingsdetails. Beide ingangen naar het interieur kunnen volledig worden gebruikt als gaas- en privacyschermen. Aan het hoofd- en voeteneinde kan de binnentent volledig of via een gaasraam worden geopend voor een betere ventilatie.

Lees meer keyboard_arrow_right

Vango Tryfan 300 Trekkingtent - € 235,00

De Vango Tryfan 300 is een 1 persoonsbijzettent. De Tryfan heeft een grote binnenruimte met veel luchtventilatie, met 2 extra grote zijopeningen en opties voor gaasdeuren.

Lees meer keyboard_arrow_right

Vango Omega 250 Trekkingtent - € 219,00

De Vango Omega 250 lichtgewicht tunneltent voldoet aan de Europese standaard EN5912. Door de heldere ramen is er maximaal lichtinval en zicht.

Lees meer keyboard_arrow_right

Kampa Brighton 2 Koepeltent - € 69,95

Kampa Brighton 2 Tunneltent met stokken, 2 personen Deze compacte tent zit vol met handige functies: verstelbare afspanningspunten, sterke Dynaflex glasvezelstokken en ventilatieopeningen aan de achterkant. De ideale tent als je aan het rondtrekken bent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Kampa Brighton 3 Koepeltent - € 79,95

Kampa Brighton 3 Tunneltent met stokken, 3 personen Deze compacte tent zit vol met handige functies: verstelbare afspanningspunten, sterke Dynaflex glasvezelstokken en ventilatieopeningen aan de achterkant. De ideale tent als je aan het rondtrekken bent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Kampa Brighton 5 Koepeltent - € 149,00

Kampa Brighton 5 Tunneltent met stokken, 5 personen Deze compacte tent zit vol met handige functies: verstelbare afspanningspunten, sterke Dynaflex glasvezelstokken en ventilatieopeningen aan de achterkant. De ideale tent als je aan het rondtrekken bent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Safarica Cycloon M Pop Up Tent - € 119,00

De Safarica Cycloon M pop up tent voor 2 personen is eenvoudig op te gooien en is licht in gewicht. Door het lage gewicht is dit model makkelijk mee te nemen.

Lees meer keyboard_arrow_right

Safarica Laguna 210 Koepeltent - € 120,00

De Safarica Laguna 210 koepeltent heeft een handige zij-ingang en biedt genoeg leefruimte voor 3 personen. Dankzij het permanente ventilatiesysteem en de afsluitbare ramen slaapt u in een donkere en koele tent.

Lees meer keyboard_arrow_right

Safarica Indian Hills 360 AIR - € 925,00

Met de Safarica Indian Hills 360 Air tunneltent brengt u comfort en luxe naar de camping. Deze Safarica tunneltent heeft slaapplekken voor 4 tot 5 personen.

Lees meer keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x