Accessoires

Hieronder ziet u maar een kleine greep uit ons ruim assortiment.

Hou deze pagina zeker in de gaten voor nieuwe promoties.

*Onder voorbehoud van de beschikbaarheid.

Sale

Ben je op zoek naar camping en outdoor artikelen met een actieprijs? Hou deze pagina dan goed in de gaten. Wij proberen deze zo goed mogelijk bij te werken. *Onder voorbehoud van de beschikbaarheid.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Tenten

Denk je aan kamperen, dan denk je aan tenten. Bij Camping Zorro hebben we een groot aantal tenten, maar waar moet je letten bij het kopen van een tent? Dat zijn best wat zaken. Een aantal van die dingen is persoonlijk. Hoeveel ruimte zoek je en voor hoeveel personen? Hoeveel slaapcabines wil je? Hoeveel hoogte heb je nodig? Dat zal je voor de aankoop van een tent zelf moeten uitvinden door tenten te bekijken. Dat zijn jouw persoonlijke keuzes. Wil je meer informatie over het maken van de juiste keuze? Neem dan contact op met ons of kom langs in onze winkel!

Meer foto's keyboard_arrow_right

Kampeerservies

Ben je op zoek naar servies wat geschikt is voor het kamperen? Bij kampeerservies is het natuurlijk belangrijk dat het tegen een stootje kan. Dit is belangrijk omdat je het vervoert naar de vakantiebestemming, maar ook omdat je het servies voornamelijk buiten gebruikt.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Kampeerstoelen

Kampeerstoelen zijn voor iedere kampeerder prettig om te hebben. Wanneer je gaat kamperen met een tent,vouwwagen, camper of caravan, dan is het fijn om een goede stoel bij je te hebben. Uiteraard zijn er verschillende soorten kampeerstoelen op de markt te vinden. Bij Camping Zorro kun je uitstekend terecht voor hoogwaardige en comfortabele kampeerstoelen bv. van het merk Travellife, Bardani, Safarica, Crespo,...

Meer foto's keyboard_arrow_right

Barbecues

Wie denkt aan kamperen, denkt aan barbecueën. Als je op de camping bent wil je ook buiten kunnen koken en grillen. Dat kan perfect met de barbecues van Cadac of Campingaz. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en je neemt ze eenvoudig overal mee naar toe en omdat op de meeste campings houtskool niet toegestaan is zijn gasbarbecues ideaal.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Chemische toiletten

De Porta Potti is een compact toilet, die je eenvoudig in je tent, caravan, vouwwagen of camper kunt plaatsen. Het brengt een heleboel gemakken met zich mee: het is hygiënisch om je eigen wc te gebruiken, je hoeft niet ver naar het toiletgebouw te lopen en het is vooral ideaal als je kinderen hebt. Ze kunnen zelf naar het toilet.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Koelboxen

In ons assortiment hebben wij zeker de koelbox die jij zoekt: thermo-elektrische koelboxen, absorptie koelboxen, hybride koelboxen en compressor koelboxen. Is de koelbox die jij zoekt niet in voorraad? Deze kan zeker besteld worden.

Meer foto's keyboard_arrow_right

Elektrische apparatuur

Ook voor alle elektrische apparatuur, nodig op je kampeervakantie, kun je terecht bij Camping Zorro. Wij verkopen elektrische apparatuur van onder andere Kampa, Mestic, Tristar, Eurom en nog veel meer. Deze elektrische apparaten zijn steeds met een lage wattage zodat deze perfect zijn voor campinggebruik.

Meer foto's keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x